50 χρόνια BMW M: Επετειακά χρώματα για την Schubert Motorsport BMW M4 GT3 στον 24ωρο αγώνα του Nürburgring.

Μόναχο. Για την BMW M Motorsport, ο φετινός 24ωρος αγώνας του Nürburgring (Γερμανία) σηματοδοτείται από την 50ή επέτειο της BMW M. Πολλές δραστηριότητες έχουν προγραμματιστεί και το επετειακό θέμα ‘50 years of BMW M’ θα είναι κυρίαρχο στοιχείο στην πίστα. Η ομάδα της BMW M Motorsport, Schubert Motorsport, θα αγωνιστεί με μία BMW M4 GT3 ντυμένη με ειδικά επετειακά χρώματα, που αποκαλύφθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών στο Nürburgring-Nordschleife.

«Το Nürburgring και ο 24ωρος αγώνας είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την 50χρονη ιστορία της BMW M», δήλωσε ο Franciscus van Meel, CEO της BMW M GmbH. «Το γεγονός ότι η Schubert Motorsport BMW M4 GT3 ξεκινά αυτό τον αγώνα ντυμένη με έναν ειδικό χρωματισμό στην επετειακή χρονιά μας υπογραμμίζει αυτή τη στενή σχέση. Η σχεδίαση, που ενσωματώνει τα παραδοσιακά χρώματα της BMW M με πολύ μοντέρνο τρόπο, δείχνει φανταστική. Ανυπομονούμε να δούμε την BMW M4 GT3 με αυτό το χρωματισμό στο Nordschleife».

Το επετειακό livery τιμά τα 50 επιτυχημένα χρόνια της BMW M στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και συνδυάζει την παράδοση με το μοντέρνο στοιχείο. Τα κλασικά χρώματα της BMW M, το μπλε, το κόκκινο και το βιολετί – από το 1972, χρονιά που ιδρύθηκε η εταιρεία – έχουν ενσωματωθεί στη δυναμική, μοντέρνα σχεδίαση των σημερινών χρωμάτων της BMW M Motorsport. Ο αριθμός 50, που θα λάμπει στο σκοτάδι χάρη σε μία ειδική μεμβράνη, και το λογότυπο BMW M επίσης αναφέρονται στην 50ή επέτειο της BMW M.

Την Schubert Motorsport BMW M4 GT3 θα οδηγήσουν στον 24ωρο αγώνα οι εργοστασιακοί οδηγοί της BMW M Motorsport Jesse Krohn (Φινλανδία), Jens Klingmann (Γερμανία) και Alexander Sims (Μεγάλη Βρετανία), καθώς και ο Niklas Krütten (Γερμανία). Ο κλασικός αγώνας αντοχής στην πίστα του Nordschleife πραγματοποιείται από τις 28 έως τις 29 Μαΐου.

– Τέλος Δελτίου Τύπου –

Το BMW Group 

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 15 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

Το οικονομικό έτος 2021, το BMW Group πούλησε πάνω από 2,5 εκατομμύρια αυτοκίνητα και περισσότερες από 194.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2020 ήταν 5,22 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 98,99 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2020, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό 120.726 ατόμων.

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupView

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bmw-group/

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

ΠΗΓΗ: BMW.gr

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

Διαπιστώσαμε ότι χρησιμοποιείτε Ad Blocker  εφαρμογή για τον αποκλεισμό διαφημίσεων. Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας αυτό το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων.

Powered By
CHP Adblock Detector Plugin | Codehelppro