Το ταχύτερο Kia που φτίαχτηκε ποτέ.. Kia EV6 GT

Ένα από τα προνόμια της αμιγούς ηλεκτροκίνησης είναι η άμεση αυξημένη ροπή και οι εντυπωσιακές επιταχύνσεις. Η πανίσχυρη, τετρακίνητη έκδοση GT του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού Kia EV6 υπερβαίνει τα όρια των επιδόσεων, αποδίδοντας συνδυαστική ισχύ 580 ίππων από δύο ηλεκτροκινητήρες και θηριώδη ροπή 740 Nm.

Τα παραπάνω εντυπωσιακά χαρακτηριστικά μεταφράζονται σε επιτάχυνση 0-100 χλμ. σε μόλις 3,5 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 260 χλμ./ώρα. Οι ηλεκτρονικά ελεγχόμενες αναρτήσεις του Kia EV6 GT εξασφαλίζουν εξαιρετικά επίπεδα άνεσης και σταθερότητας ενώ o σπορ, μυώδης σχεδιασμός, σε συνδυασμό με τις εντυπωσιακές ζάντες 21″ και τις ορατές, νέον δαγκάνες των πανίσχυρων φρένων προκαλούν δέος!

Με αυτονομία 424 χλμ. και υπερ-ταχεία φόρτιση από 10-80% σε μόλις 18 λεπτά, το EV6 GT έρχεται για να ηγηθεί θέτοντας νέα δεδομένα. Η κορυφαία έκδοση του αυτοκινήτου-ορόσημου της Kia αναμένεται σύντομα με την 7-ετή εγγύηση Kia.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

Διαπιστώσαμε ότι χρησιμοποιείτε Ad Blocker  εφαρμογή για τον αποκλεισμό διαφημίσεων. Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας αυτό το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων.

Powered By
CHP Adblock Detector Plugin | Codehelppro