ΚΟΡΙΝΘΟΣ – Αγιασμός στα “ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ” – Τιμήθηκαν καθηγητές & επιτυχόντες Μαθητές

Τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση και ο καθιερωμένος αγιασμός των Κοινωνικών Φροντιστηρίων στην πόλη της Κορίνθου. Παρών στην εκδήλωση η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κυρία Μαριλενα Σουκουλη Βιλιαλη & η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού κυρία Αθηνά Κόρκα

 Αμέσως μετά τον Αγιασμό, τιμήθηκαν οι καθηγητές για την πολυετή εθελοντική προσφορά τους, και επιδόθηκαν βραβεία διακρίσεις στους επιτυχόντες μαθητές στα ΑΕΙ.

Σε δηλώσεις της η κυρία Βιλιάλη ανέφερε:

“Τα κοινωνικά φροντιστήρια του Δήμου Κορινθίων παρέχουν, για ακόμα μια χρονιά, δωρεάν ποιοτική ενισχυτική διδασκαλία στους μαθητές που επιθυμούν να προχωρήσουν στο μονοπάτι της προόδου και της μόρφωσης. Θερμά συγχαρητήρια.”

Σε δηλώσεις της η κυρία Κόρκα ανέφερε:

“Με μεγάλη χαρά βρέθηκα στον αγιασμό των Κοινωνικών Φροντιστηρίων Κορίνθου. Είναι μια εξαιρετικά σημαντική πρωτοβουλία για τους μαθητές μας που αδυνατούν να ανταποκριθούν στο κόστος του ιδιωτικού φροντισμού και έχουν δίψα για μάθηση.

Έδωσα συγχαρητήρια στους εθελοντές καθηγητές για την προσφορά τους στα παιδιά αυτά καθώς και για όλα τα παιδιά που έχουν εισαχθεί στην ανώτατη εκπαίδευση με την βοήθεια τους. Μια νέα χρόνια είναι μπροστά με αυτό το κοινωνικό έργο που παρέχουν να συνεχίζεται δημιουργικά”