ΚΟΡΙΝΘΟΣ .. Παρουσίαση βιβλίου “Πικρό Γάλα”

Tο Βιβλιοπωλείο ΚΙΒΩΤΟΣ, o Σύλλογος Ηπειρωτών Κορινθίας «Η Πίνδος» και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Μένιου Σακελλαρόπουλου “Πικρό Γάλα”. την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2020 Ώρα 19.00 στο Συναυλιακό Χώρο «Μαρία Δημητριάδη» (Αδειμάντου 12, Κόρινθος).

Tην εκδήλωση θα προλογίσει η Μαργαρίτα Φρονιμάδη-Ματάτση,
αρχιτέκτων – ποιήτρια.
Θα συμμετέχει το πολυφωνικό
σχήμα «Ισοκράτισσες».

Είσοδος ελεύθερη.

ΠΙΚΡΟ ΓΑΛΑ

Το νήμα της ζωής, τυλιγμένο με αγκάθια και πόνο, ενώνει απρόσμενα δυο πιτσιρίκια σε μια από τις παιδοπόλεις της Φρειδερίκης, τον Ζηρό. Ο Φώτης κι ο Διονύσης περνάνε μαζί με την Ελλάδα τον δικό τους Γολγοθά. Δυο τρομοκρατημένες παιδικές ψυχές γνωρίζουν σκληρούς επιτηρητές και ομαδάρχες, μακριά από την αγκαλιά και την ασφάλεια της μάνας. Γίνονται σταυραδέλφια και προσπαθούν να επιβιώσουν σε ένα ασφυκτικό περιβάλλον. Ο Φώτης μετατρέπεται σε αγρίμι κι η ζωή του σημαδεύεται από αποδράσεις, μετέωρες σκέψεις, αγάπη και μίσος για τη μάνα του, αμφισβήτηση της ίδιας της ζωής. Όλα στην κόψη του ξυραφιού, δίπλα στη λίμνη της κυρα-Φροσύνης. Τα δυο παιδιά χάνονται μέσα στον χρόνο. Η ζωή δεν έχει πει την τελευταία λέξη…
Ένα μοναδικό ταξίδι στην Ιστορία της Ελλάδας, στα χρόνια της βασιλείας, της δικτατορίας και της Μεταπολίτευσης. Μια αληθινή σπαρακτική ιστορία, μέσα από τα μάτια του αγριμιού της Ηπείρου, που συγκλονίζει και τον πιο ψυχρό αναγνώστη.