(18-20 Απριλίου) το “Isthmia Easter Cup 3” – Σε Αγίους Θεοδώρους & Ίσθμια

Το RESPECT CUP, δίνει τη δυνατότητα σε ακαδημίες ποδοσφαίρου να γνωρίσουν τη χαρά του Αθλητισμού και του συναγωνισμού με τη διοργάνωση ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων.

Την Πέμπτη 24 Μαρτιου το πρωί, στο Δημαρχείο Λουτρακίου, ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης συναντήθηκε με τον υπεύθυνο της διοργάνωσης κ. Γεώργιο Τσαπόγα, παρουσία του Αντιδημάρχου Πολιτισμού – Αθλητισμού – Τουρισμού κ. Αθανάσιου Παπαθανασίου, του Αντιδημάρχου Καθαριότητας & Πρασίνου κ. Σωτήρη Πέρρα, του Αντιδημάρχου Αγίων Θεοδώρων κ. Σπύρου Ράτη και του Αναπληρωτή Προϊσταμένου Διεύθυνσης Κοιν. Προστασίας – Παιδείας – Πολιτισμού – Αθλητισμού κ. Παναγιώτη Αργύρη

Βασική επιδίωξη των αγώνων είναι τα παιδιά που θα συμμετάσχουν, να αποκομίζουν από την κάθε διοργάνωση τα ιδιαίτερα στοιχεία ευρύτερης παιδείας που ο αθλητισμός δύναται να προσφέρει μέσω της συμμετοχής, της προσπάθειας, του συναγωνισμού και της υπέρβασης.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως και τις 20 Απριλίου 2022, στα γήπεδα Αγίων Θεοδώρων “Κ. ΖΑΜΠΕΤΑΣ” & Ισθμίας “Γ. ΣΤΕΦΑΣ”.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

Διαπιστώσαμε ότι χρησιμοποιείτε Ad Blocker  εφαρμογή για τον αποκλεισμό διαφημίσεων. Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας αυτό το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων.

Powered By
CHP Adblock Detector Plugin | Codehelppro