Επιμελητήριο Κορινθίας – Κάλεσμα συμμετοχής μελών στην 85η ΔΕΘ

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Κορινθίας στην 85η ΔΕΘ
Κάλεσμα Συμμετοχής ΜελώνΤο Επιμελητήριο Κορινθίας ενημερώνει τα μέλη του ότι προτίθεται να συμμετάσχει στην 85η ΔΕΘ η οποία θα πραγματοποιηθεί φέτος από 11 έως 19 Σεπτεμβρίου 2021 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης με τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων.  

Θα είναι η πρώτη μεγάλη Έκθεση που θα διοργανωθεί στην Ευρώπη το 2021, θέτοντας τον οργανωτικό πήχη για όλες τις ανάλογες διοργανώσεις και θα είναι αφιερωμένη στην Ελλάδα με κεντρικό θεματικό άξονά της το Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον της χώρας μέσα και από τη δυναμική παρουσία του συνόλου των Περιφερειών στο περίπτερο 13.

Η 85η ΔΕΘ θα διοργανωθεί παράλληλα με το Thessaloniki Helexpo Forum, τη θεσμοθετημένη πλέον πλατφόρμα διαλόγου για όλα τα μεγάλα αναπτυξιακά και οικονομικά ζητήματα.

Οι επιχειρήσεις- μέλη του Επιμελητηρίου Κορινθίας που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Έκθεση καλούνται να αποστείλουν αίτημα εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής έως την Τρίτη 3 Αυγούστου 2021, στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://forms.gle/jUMVKDRkT2vib35Y7
 
Πρόσκληση Ενδιαφέροντος Συμμετοχής Μελών στην ΔΕΘ 2021Δηλώσεις συμμετοχής έως 3 Αυγούστου 2021
Τα μέλη που επιθυμούν να συμμετάσχουν, έχουν τις ακόλουθες επιλογές:1) Το Επιμελητήριο Κορινθίας μέσω της ΚΕΕΕ (Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος) θα επιδοτήσει 100% το κόστος της ενοικίασης περιπτέρου 30τμ.-Σε περίπτωση πλήρωσης των παραπάνω τμ., το Επιμελητήριο Κορινθίας θα επιδοτήσει το 50% του κόστους του περιπτέρου έως το ποσό των 700€.2) Το Επιμελητήριο Κορινθίας αποδέχεται την πρόταση της Περιφέρειας Πελοποννήσου για επιδότηση 100% του κόστους της ενοικίασης περιπτέρου 40τμ. σε αμιγώς εξαγωγικές επιχειρήσεις.Προϋπόθεση για την επιχορήγηση είναι η εξόφληση των συνδρομών στο Επιμελητήριο για το έτος 2021. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 27410 24464 (εσωτ. 933) ή στο media@korinthiacc.grΑπαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής η αποστολή στελεχών που θα εκπροσωπήσουν την επιχείρηση στην έκθεση. Πληροφορίες για την έκθεση:  www.thessalonikifair.gr/el
Δηλώστε συμμετοχή
Μάθετε περισσότερα για την έκθεση
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

Διαπιστώσαμε ότι χρησιμοποιείτε Ad Blocker  εφαρμογή για τον αποκλεισμό διαφημίσεων. Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας αυτό το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων.

Powered By
CHP Adblock Detector Plugin | Codehelppro