1η Ιουνίου – H 1η εργασία του Ελληνο-Ισραηλινού επενδυτικού φόρουμ, στο νέο ξενοδοχείο της Brown, Isla Brown Corinthia

Την 1η Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η 1η εργασία του Ελληνο-Ισραηλινού επενδυτικού φόρουμ, στο νέο ξενοδοχείο της Brown, Isla Brown Corinthia, στην πόλη των Αγίων Θεοδώρων.
Στο διεθνές επιχειρηματικό συνέδριο που διοργανώνουν η Ισραηλινή εφημερίδα Calcalist Calcalist כלכליסט, η Brown Hotels και η AroundTown S.A., συμμετέχουν περισσότεροι από 400 σύνεδροι, ανάμεσα τους υπουργοί, οπως ο Υπουργός Β.Κικίλιας η Υφυπουργός κα Ζαχαράκη, υψηλά στελέχη επιχειρήσεων από Ελλάδα και Ισραήλ, φορείς του ελληνικού τουρισμού αλλά και επενδυτών από το Ισραήλ.
Στο συνέδριο απο πλευράς Δημοτικής Αρχής παρών ο Δήμαρχος Γ. Γκιώνης οι Αντιδήμαρχοι Σακελλαρίου, Παπαθανασίου, Πέρρας, , Ράτης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σωτηρία Κορδαλή, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου Loutraki Tourism Organization και η Διοικήτρια του ΑΤ Λουτρακίου.
Ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης δήλωσε πως: “Ο τόπος μας αποδεικνύει, ημέρα με την ημέρα, ότι κερδίζει διαρκώς την εμπιστοσύνη και ότι αποτελεί έναν ελκυστικό επενδυτικό προορισμό. Πρόκειται για μία εξαιρετική επένδυση που αποτελεί ίσως ένα από τα χαρακτηριστικότερα παραδείγματα τουριστικής ανάπτυξης”.