Ψηφιακή παγκόσμια πρεμιέρα της νέας BMW i7.

Μόναχο.  Την Τετάρτη, 20 Απριλίου 2022, στις 15:00 (ώρα Ελλάδας), το BMW Group θα παρουσιάσει τη νέα BMW Σειρά 7, συμπεριλαμβανομένης της νέας BMW i7. Η ψηφιακή παγκόσμια πρεμιέρα θα μεταδοθεί live μέσω BMW Press Streaming στον ιστότοπο bmwgroup.com, και θα προβληθεί στον παρακάτω σύνδεσμο: 

https://www.live.bmwgroup.com/en/live-streaming/

Μετά τη μετάδοση, το βίντεο θα παραμείνει διαθέσιμο για προβολή.

Ταυτόχρονα, το BMW Group θα μεταδώσει την παγκόσμια πρεμιέρα της BMW i7 στα social media κανάλια του BMW Group και της μάρκας BMW. Στο Twitter, το LinkedIn, το YouTube και το Facebook, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν τον Oliver Zipse, Πρόεδρο Δ.Σ. του BMW Group, και τον Adrian van Hooydonk, Επικεφαλής Σχεδίασης του BMW Group, μεταξύ άλλων, να παρουσιάζουν τις λεπτομέρειες του νέου, αμιγώς ηλεκτρικού πολυτελούς sedan.

– Τέλος Δελτίου Τύπου –

 

Το BMW Group

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 15 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

Το οικονομικό έτος 2021, το BMW Group πούλησε πάνω από 2,5 εκατομμύρια αυτοκίνητα και περισσότερες από 194.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2021 ήταν 16,1 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 111,2 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2021, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό 118.909 ατόμων.

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupView

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bmw-group/

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

ΠΗΓΗ: BMW.gr

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

Διαπιστώσαμε ότι χρησιμοποιείτε Ad Blocker  εφαρμογή για τον αποκλεισμό διαφημίσεων. Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας αυτό το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων.

Powered By
CHP Adblock Detector Plugin | Codehelppro