Ψηφίστηκε απο το Δ.Σ του Δήμου η κατασκευή γηπέδου 7×7 στη Περαχώρα

Έπειτα απο τις επίμονες προσπάθειες & εκκλήσεις του Προέδρου του Α.Ο Περαχώρας & επικεφαλή της Δημοτικής Παράταξης “ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ” κυρίου Δημήτρη Βασιλείου το αίτημα για την κατασκευή ενός μίνι γηπέδου ευωδίασε ! Έτσι κατόπιν ψηφοφορίας του Δ.Σ του δήμου Λουτρακιου Περαχώρας Αγιων Θεοδώρων, βγήκε η πολύ καλή είδηση αφού ψηφίστηκε τελικά η κατασκευή του γηπέδου διαστάσεων 7χ7. Με το τρόπο αυτό θα δοθεί η δυνατότητα τόσο στην ποδοσφαιρική ομάδα της Περαχώρας όσο και των παιδιών να αθλούνται, εως οτου ολοκληρωθεί η κατασκευή του πολυπόθητου γηπεδου, αφού έως στιγμής δεν υπάρχει αθλητικός χώρος στην όμορφη αυτή περιοχή του δήμου. Για το λόγο αυτό ο Α.Σ Περαχώρας εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο :

“Χτες 9/7/2020, το Δημοτικό Συμβούλιο ψήφισε την κατασκευή του γηπέδου 7×7 στο χώρο που, κατά την τεχνική υπηρεσία, προορίζεται για την κατασκευή συμπληρωματικών αθλητικών εγκαταστάσεων του κυρίως γηπέδου.
Η μελέτη για την κατασκευή είναι έτοιμη και απομένουν οι διαδικασίες για την έγκριση του έργου από τη Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και την Οικονομική Υπηρεσία. Μένει να δούμε ποιοι θα έχουν αντιρρήσεις για την κατασκευή του έργου.
Ο Α.Ο. Περαχώρας χρειάζεται άμεσα το εν λόγω γήπεδο για την προετοιμασία του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Γι αυτό πρέπει να καταβληθεί κάθε προσπάθεια προκειμένου το έργο να πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό. Βέβαια η γραφειοκρατικές διαδικασίες καραδοκούν, θα κάνουμε από την μεριά μας ότι είναι δυνατόν προκειμένου να ξεπεραστούν. Όχι απλώς θα καταγγείλουμε κάθε καθυστέρηση, αλλά προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες που ξέρουμε ότι θα παρουσιαστούν.
Το γήπεδο 7×7 πρέπει να αποτελέσει την αρχή της δημιουργίας ενός αθλητικού κέντρου για τα παιδιά της Περαχώρας. Το παλαιότερα υπάρχον γήπεδο μπάσκετ στην είσοδο του Δημοτικού Σχολείου πρέπει να δημιουργηθεί εκ νέου, για να μην αναγκάζονται τα παιδιά να μπαίνουν, σαν τους κλέφτες, στο προαύλιο του σχολείου για αν παίξουν μπάσκετ ή ποδόσφαιρο. Πρέπει επιτέλους να αρχίσει να γίνεται κάτι και για την Περαχώρα!”

Translate »