Χριστουγεννιάτικοι Lordi με …αιμοβόρικο μήνυμα!

Τα “τέρατα” από τη Φινλανδία χτύπησαν ξανά. Αυτή τη φορά οι Lordi ασχολήθηκαν με τα Χριστούγεννα και τον Άγιο Βασίλη, που μετά από αυτό μάλλον δεν θα τον ξανασκεφτούμε με τον ίδιο τρόπο.

Η ροκ μπάντα κυκλοφόρησε σήμερα το βίντεο κλιπ του Merry Blah Blah Blah. Πρόκειται για μια εντελώς σπλάτερ εκδοχή της καθιερωμένης ετήσιας επίσκεψης του Άγιου Βασίλη. Σίγουρα θα μας βάλει στο εορταστικό κλίμα, έστω και με τον ιδιαίτερο τρόπο των Lordi.

Το τραγούδι ακολουθεί τη μουσική πεπατημένη των εορταστικών τραγουδιών. Αλλά οι στίχοι τα ανατρέπουν όλα. Για την ακρίβεια δυναμιτίζουν εντελώς το πνεύμα των Χριστουγέννων. Με λίγα λόγια …κλασικοί Lordi.

Τι θα λέγατε αν όλοι οι αδικημένοι και καταπιεσμένοι έβρισκαν στο πρόσωπο του Άγιου Βασίλη έναν σούπερ-ήρωα τιμωρό; Πώς θα αποφασίσει ο κακός Άγιος να πάρει εκδίκηση για λογαριασμό του κοριτσιού που τρώει ξύλο από τον νταή ΄αδελφό της; Για τις γαλοπούλες και τα γουρουνάκια που τρώμε; Τα έλατα που κόβονται; Η απάντηση (με ισχυρή δόση ‘Εφιάλτη στον δρόμο με τις λεύκες’) στο παρακάτω βίντεο κλιπ:

Το τραγούδι περιλαμβάνεται στην επετειακή κασετίνα “Lordiversity” με 7 άλμπουμ του συγκροτήματος. Tο “Merry blah blah blah” θα το βρείτε στο άλμπουμ “Abusement Park”. Το “Lordiversity” κυκλοφορεί σήμερα 26 Νοεμβρίου.


Οι Lordi ήταν οι νικητές της Eurovision 2006 της Αθήνας, με το “Hard rock hallelujah”. Μπορείτε να ξαναζήσετε τη νίκη τους σε υψηλή ανάλυση στο παρακάτω βίντεο που έφερε στο φως η συνεργασία ERT-EBU το καλοκαίρι του 2021.

ΠΗΓΗ