Χρηματοδότηση για 2 γήπεδα Τένις & αναβάθμιση του Σταδίου “ΘΩΔΗΣ” εξασφάλισε ο Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων

Τη σύμφωνη γνώμη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τη χρηματοδότηση που αφορά στην κατασκευή 2 γηπέδων τένις στα Ίσθμια και τη συντήρηση και αναβάθμιση του σταδίου “Χρ. Θώδης” εξασφάλισε ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, με την αμέριστη συνδρομή του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Βουλευτή Κορινθίας κ. Χρίστο Δήμα.

Τη σύμφωνη γνώμη της Γενικη Γραμματεια Αθλητισμου (Γ.Γ.Α.) και συγκεκριμένα της Γενικής Διεύθυνσης Τεχνικών Αθλητικών Έργων & Υποδομών του Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, για την κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων, με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ», έλαβε η πρόταση του Δήμου Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγ. Θεοδώρων.
Ειδικότερα, η σύμφωνη γνώμη του Υπουργείου για υποβολή στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» της πράξης αφορά στα δύο κύρια υποέργα:

  • «Κατασκευή 2 γηπέδων αντισφαίρισης (τένις) στο Ο.Τ. 11- Κ.Χ στη Δ.Δ. Ίσθμιας», προϋπολογισμού 189.107,46 € (πλέον 45.385,79 € ΦΠΑ)
  • «Προμήθεια και τοποθέτηση υλικών αναβάθμισης και της συνθετικής επιφάνειας του Ταρτάν στο στάδιο ”Χ. ΘΩΔΗΣ”», προϋπολογισμού 495.700,00 € (πλέον 118.968,00 € ΦΠΑ).

Η Δημοτική Αρχή Γεωργίου Αλκ. Γκιώνη επενδύει στον αθλητισμό και ανταποκρίνεται σε κάθε πρόσκληση επενδυτικού προγράμματος για τη βελτίωση των αθλητικών υποδομών του Δήμου μας και την κατασκευή νέων αθλητικών εγκαταστάσεων που είναι σημαντικές για την ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας.
Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γιωργος Γκιωνης απευθύνει τις ευχαριστίες του στον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Βουλευτή Κορινθίας κ. Χρίστος Δήμας – Christos Dimas για την ουσιαστική και αμέριστη συνεισφορά του στην εξασφάλιση της σύμφωνης γνώμης της Γ.Γ.Α. καθώς επίσης, για την έμπρακτη προώθηση και επίλυση των ζητημάτων που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Translate »