Χρίστος Δήμας – 300 τεστ αντισωμάτων Covid-19 Δωρεά στους εργαζόμενους του Νοσοκομείο Κορίνθου

Η καλή είδηση της ημέρας έρχεται από τον όμιλο του Ιατρικού Αθηνών.  Συγκεκριμένα 300 τεστ αντισωμάτων Covid-19 στους εργαζόμενους του Νοσοκομείο Κορίνθου προσέφερε  το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, ανταποκρινόμενο  σε σχετικό αίτημα το οποίο υποβλήθηκε απο τον Υφυπουργό Χρίστο Δήμα. (Είναι γνωστό πως ο Γαλάζιος Βουλευτής & Υφυπουργός βρίσκεται κοντά στους συντοπίτες του και με καθε ευκαιρία βρίσκεται κοντά τους.) Κατόπιν τούτου ο Κορίνθιος Υφυπουργός κύριος Χρήστος Δήμας ευχαρίστησε δημόσια τους υπεύθυνους του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών που αποκρίθηκαν στο αίτημα αυτό.

“Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών – Ιατρικό Κέντρο Αθηνών για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημα που τους έκανα για την κάλυψη του κόστους 300 αντιδραστηρίων τεστ αντισωμάτων Covid-19, για όλους τους εργαζομένους του Νοσοκομείου Κορίνθου, μετά από σχετικό αίτημα το οποίο υποβλήθηκε από το Ενιαίο Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κορίνθου και συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος του Σωματείου κ. Παντελης Αρβανιτάκης και η Γενική Γραμματέας κα Αναστασία Αλωνιστιώτη.

Οι εργαζόμενοι στα Νοσοκομεία της χώρας, ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο, καταβάλλουν υπερπροσπάθεια με υψηλό αίσθημα καθήκοντος προκειμένου να ανταποκριθούν στην κατάσταση που έχει προκύψει με τον Covid_19. Η φροντίδα για την διασφάλιση και της δικής τους υγείας και η ηθική αλλά πρακτική στήριξη στο έργο τους ειναι υποχρέωση όλων μας. “

Translate »