Χρίστος Δήμας – Ενίσχυση των σχολικών μονάδων της Κορινθίας με νέο υλικοτεχνικό εξοπλισμό

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων – Βουλευτής Κορινθίας με τη Νέα Δημοκρατία Χρίστος Δήμας, με τους Διευθυντές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας κ. Δημήτρη Ντρίμερη και κ. Δημήτρη Ασβεστόπουλο.
Οπως αναφέρει ο Υφυπουργός τις επόμενες ημέρες, συνεχίζεται η ενίσχυση των σχολικών μονάδων της Κορινθίας με νέο υλικοτεχνικό εξοπλισμό (θρανία, καθίσματα, πίνακες, διαδραστικά παιχνίδια κ.α) από την ΚΤΥΠ – Κτιριακές Υποδομές ΑΕ.


Νηπιαγωγεία:
Νηπιαγωγείο Λεχαίου
Νηπιαγωγείο Ροζενών


Δημοτικά σχολεία:
Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου
Δημοτικό Σχολείο Σολωμού
5ο Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου
Δημοτικό Σχολείο Λεχαίου
Δημοτικό Σχολείο Πύργου
8ο Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου
Δημοτικό Σχολείο Εξαμιλίων


Γυμνάσια – Λύκεια:
Γυμνάσιο Κρυονερίου
Γυμνάσιο – Λύκειο Λεχαίου
2ο Λύκειο Κιάτου

OΟ κος δήμας αφού ευχαρίστησε τους 2 Διευθυντές για την δουλειά που κάνουν, συζητήσαν για θέματα που αφορούν τις σχολικές μονάδες του Νομού μας αλλά και τις δυσκολίες που έχουν προκύψει γενικότερα στον τομέα της εκπαίδευσης λόγω του Covid19.

“Αναμφίβολα, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε πως από την αρχή της πανδημίας μέχρι και σήμερα οι εκπαιδευτικοί, το διοικητικό και όλο το προσωπικό των σχολικών μονάδων, μαζί με τους μαθητές και τους γονείς έχουν δώσει έναν πολύ μεγάλο αγώνα και τους είμαστε πραγματικά ευγνώμονες.” τονίζει ο Υφυπουργός και συνεχίζει :
“Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε τις προσπάθειες που αφορούν στην βελτίωση των υποδομών των σχολικών μονάδων μέσω της ΚΤΥΠ, στην παροχή νέου τεχνολογικού εξοπλισμού που θα διευκολύνει το έργο των μαθητών και των καθηγητών.”

Translate »