Χρίστος Δήμας – Είμαι Υπερήφανος για τον Πατέρα μου. Πέρασε για 1η φορά το 2007, στόχους για την πολιτική για το κλίμα.

Με αφορμή την Κλιματική Κρίση που περνά ολόκληρος ο Πλανήτης, και την σημασία εξεύρεσης καινοτόμων λύσεων ο Κορίνθιος Υφυπουργός Έρευνας & Τεχνολογίας την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου προχώρησε σε μια αναφορά σχετικά με το πολιτικό έργο του Πατέρα του Σταύρου Δήμα, λέγοντας χαρακτηριστικά :

Η κλιματική κρίση είναι μία πραγματικότητα που μέρα με την μέρα όλοι μας την βιώνουμε όλο και περισσότερο στη καθημερινότητα μας. Σήμερα μίλησα για την σημασία της επιστήμης στην εξεύρεση καινοτόμων λύσεων για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, στο διεθνές συνέδριο που διοργάνωσε με επιτυχία το ΚΕΠΑ. Σε αυτόν τον αγώνα η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει πρωταγωνιστήσει σε παγκόσμια κλίμακα οδηγώντας τις εξελίξεις.

Σε αυτόν τον αγώνα η Ευρωπαϊκή Ενωση έχει πρωταγωνιστήσει σε παγκόσμια κλίμακα. Είμαι πραγματικά πολύ υπερήφανος που ο πατέρας μου, Σταυρο Δήμα ως Επίτροπος Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Ενωσης, πέρασε για πρώτη φορά το 2007 μετρήσιμους μακροπρόθεσμους στόχους για την πολιτική για το κλίμα, την περίφημη 20:20:20″

Translate »