Χάρμα οφθαλμών του ανακαινισμένο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου (ΦΩΤΟ)

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο Πνευματικό κέντρο του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων. Έπειτα από μία ριζική ανακαίνιση ο χώρος είναι έτοιμος να υποδεχτεί τη φιλαρμονική ορχήστρα. Σε ανακοίνωσή του ο Αντιδήμαρχος πολιτισμού και Αθλητισμού κύριος Σάκης Παπαθανασίου σχετικά με την ολοκλήρωση του έργου αυτού αναφέρει:  

“Η ριζική ανακαίνιση των χωρών επετεύχθη μετα από μια μακρά διαδικασία σε συνεργασία με τον Δήμο ,τους αρμόδιους αντιδήμαρχους,δημοτικούς υπαλλήλους, προμηθευτές, εθελοντές,ανώνυμους και επώνυμους χορηγούς!

Η συνεισφορά όλων είναι πραγματικά σπουδαία. Ένα όραμα χρόνων για την εξασφάλιση νέων χωρων μελέτης ,δοκιμών και γενικά για την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση επιτευχθη!

Η έννοια της λέξης πολιτισμός είναι πολυδιάστατη,πιστεύουμε ακράδαντα ότι αντανακλάται πλέον και στις εγκαταστάσεις μας! Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους μουσικούς και μαθητές της!

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω ξεχωριστα τον Δήμαρχο κ.Γεωργιο Γκιώνη,τους αντιδημάρχους ,τον αρχιμουσικό Πελοπίδα Μαυρόπουλο και τους υπαλλήλους του Πνευματικού Κέντρου που κοινό όραμα όλων αποτελούσε ο εκσυγχρονισμός του χώρου του Πνευματικού Κέντρου!

Ευχή όλων μας να αποτελέσει τόπο συνάντησης, δημιουργίας και εξέλιξης της φιλαρμονικής ορχήστρας!”

Translate »