Τραγωδία ζευγάρι ηλικιωμένων εχασαν την ζωή τους από αναθυμιάσεις

Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι έχασε χθες το βράδυ την ζωή του στην Κοιλάδα του Δήμου Λαρισαίων.
Πρόκειται για ένα 81χρονο που αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα και την 74χρονη σύζυγό του η οποία αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Τους δυο ηλικιωμένους χωρίς τις αισθήσεις του εντόπισε ο γιός τους περίπου στις 9.45 το βράδυ. Ειδοποίησε την Αστυνομία και αυτή με τη σειρά της την Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ που βρέθηκαν στον τόπο του συμβάντος.


Σύμφωνα με πληροφορίες στο εσωτερικό της μονοκατοικίας όπου διέμενε το ηλικιωμένο ζευγάρι ξέσπασε φωτιά, η οποία ήταν μικρής έκτασης και συγκεκριμένα σε καναπέ και είχε σβήσει πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής.


Πιθανολογείται ότι αιτία του θανάτου του ζευγαριού ήταν οι αναθυμιάσεις από τη μικρή φωτιά που ξέσπασε και κάποια πλαστικά που ήταν πάνω στον καναπέ και κάηκαν.
Την προανάκριση για τα ακριβή αίτια της τραγωδίας διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας και το Αστυνομικό Τμήμα Κιλελέρ.

ΠΗΓΗ: ert.gr

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

Διαπιστώσαμε ότι χρησιμοποιείτε Ad Blocker  εφαρμογή για τον αποκλεισμό διαφημίσεων. Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας αυτό το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων.

Powered By
CHP Adblock Detector Plugin | Codehelppro