Τρέχουν οι εξελίξεις με την υπόθεση του Γηπέδου των Αγίων Θεοδώρων. Συνάντηση Γκιώνη με Γ.Γ Αθλητισμού

Απο την 1η κιόλας στιγμή που εγινε γνωστό ότι το γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων υπέστη σοβαρότατες ζημιές απο το καταστροφικό πέρασμα του “ΓΥΡΙΩΝΗ” οι τοπικοί φορείς, οι παράγοντες της ομάδας , οι κάτοικοι της πόλης και φυσικά ο Δήμαρχος Αγίων Θεοδώρων κύριος Γιώργος Γκιώνης καθώς και ο Αντιδήμαρχος τρης πόλης κύριος Σπύρος Ράτης και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κύριος Αθανάσιος Παπαθανασίου επέδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την επίλυση των προβλημάτων που προέκυψαν. Έτσι σε 1η φάση δρομολογήθηκαν οι προπονήσεις σε γήπεδo στη πόλη του Λουτρακίου και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Sports Camp του κυρίου Καραβούλη, καθώς και στο ιδιωτικό γήπεδο του κυρίου Γιώργου Σπυρόπουλου στους Αγίου Θεοδώρους για τα παιδιά της μικρής ποδοσφαιρικής ακαδημίας.

Στο ATnews απο την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε την πληροφόρηση για επικείμενη επίσκεψη του Δημάρχου με το Υπουργείο Αθλητισμού, μι συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Στην συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γιώργο Μαυρωτά ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γιωργος Γκιωνης συζήτησε τα προβλήματα που έχουν ανακύψει στο Γήπεδο Αγίων Θεοδώρων, ύστερα από τις ζημιές που προκλήθηκαν από την επέλαση του Γυριώνη.
Ο Γενικός Γραμματέας διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο πως θα συνεχίσει τις προσπάθειες για την εύρεση της λύσης για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Ο Δήμαρχος δήλωσε πως είμαστε εν αναμονή θετικών εξελίξεων από το Υπουργείο.

Translate »