Το BMW Group θα παραθέσει ψηφιακή συνέντευξη τύπου στο πλαίσιο της Έκθεσης Καταναλωτικών Ηλεκτρονικών Προϊόντων (CES) 2022.

Μόναχο.  Επί πολλά χρόνια, το BMW Group παρουσιάζει καινοτομίες στην Έκθεση Καταναλωτικών Ηλεκτρονικών Προϊόντων (CES) στο Las Vegas. Φέτος, λόγω των περιορισμών που έχουν επιβληθεί εξ αιτίας της πανδημίας, το BMW Group θα μεταφέρει όλες τις προγραμματισμένες του δραστηριότητες για τα μέσα ενημέρωσης, στο πλαίσιο της έκθεσης CES, σε ψηφιακό περιβάλλον με ζωντανή μετάδοση από τη Γερμανία.

Στις 5 Ιανουαρίου, 2022 και ώρα 9.00 μ.μ. (τοπική ώρα Ελλάδος) οι δημοσιογράφοι καλούνται να παρακολουθήσουν την ψηφιακή μετάδοση της συνέντευξης τύπου, την οποία θα παραχωρήσει ο Pieter Nota , Μέλος Δ.Σ. της BMW AG , υπεύθυνος Πελατών, Μαρκών & Πωλήσεων. Η συνέντευξη θα μεταδοθεί ζωντανά στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.live.bmwgroup.com/en/live-streaming

Το απόλυτο εργαλείο οδήγησης συναντά την απόλυτη ψηφιακή εμπειρία.
Το BMW Group παρουσιάζει ψηφιακές καινοτομίες που βρίσκουν εφαρμογή όχι μόνο στο σήμερα αλλά και στο μακρινό μέλλον, και εστιάζουν σε ανθρωποκεντρικές ψηφιακές αλληλεπιδράσεις. Ανάμεσα στις σημαντικότερες είναι η παγκόσμια πρεμιέρα της BMW iX M60 (συνδυασμένη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας: 24,7 – 21,7 kWh/100 km* κατά το πρότυπο WLTP, συνδυασμένες εκπομπές CO2 : 0 g/km), συνεργασίες με διάσημους καλλιτέχνες, η πρώτη παρουσίαση μιας τεχνολογίας που αλλάζει το εξωτερικό χρώμα ενός οχήματος και η εμπειρία ψυχαγωγίας στο εσωτερικό των οχημάτων του μέλλοντος.

– Τέλος Δελτίου Τύπου –

 

Το BMW Group

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 15 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

Το οικονομικό έτος 2020, το BMW Group πούλησε πάνω από 2,3 εκατομμύρια αυτοκίνητα και περισσότερες από 169.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2020 ήταν 5,22 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 98,99 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2020, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό 120.726 ατόμων.

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupView

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bmw-group/

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Combined electricity consumption: 24.7 – 21.7 kWh/100 km* according to WLTP; combined CO2 emissions: 0 g/km

* Forecast value based on the development status of the vehicle up to now.

ΠΗΓΗ: BMW.gr