Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου. Νέα και ενδιαφέρουσες δράσεις

To Κέντρο Πληροφοριών Τουριστών Ισθμού λειτουργεί για 2η συνεχή σεζόν από τον Ιούνιο του 2019 και κατέγραψε εντυπωσιακά νούμερα επισκεψιμότητας, καθώς εξυπηρέτησε 24.370 τουρίστες το τετράμηνο Ιουν -Σεπ 2019. Το Κέντρο Πληροφοριών Τουριστών Ισθμού θα παραμείνει σε καθημερινή λειτουργία έως 31/10 και τους επόμενους μήνες θα λειτουργεί κατά περίπτωση έως την Άνοιξη του 2020 που θα ανοίξει εκ νέου για την ερχόμενη σεζόν.

Προβολή στο Κέντρο Πληροφοριών Τουριστών Ισθμού

O Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου πλέον προσφέρει την δυνατότητα προβολής στο Κέντρο Πληροφοριών Τουριστών Ισθμού. Στον ειδικό χώρο που έχει διαμορφωθεί, οι ενδιαφερόμενοι έχουν την δυνατότητα προβολής των υπηρεσιών τους σε χιλιάδες τουρίστες που τις αναζητούν. Η προβολή μπορεί να πραγματοποιηθεί έντυπα, ηλεκτρονικά η σε συνδυασμό.

Press & Fam Trips

2 Press Trips & 1 Fam Trip υλοποίησε πρόσφατα με απόλυτη επιτυχία ο Τουριστικός Οργανισμός  Λουτρακίου, συνεργαζόμενος με αρμόδιους φορείς.

Σε συνεργασία με τον ΕΟΤ Κάτω Χωρών, διοργάνωσε Press Trip για τον Βέλγο δημοσιογράφο κ. Eric Brusten από το έγκριτο ιατρικό περιοδικό Artsenkrant.

Με τον ΕΟΤ Σκανδιναβίας υλοποίησε ημερήσιο press trip για τους δημοσιογράφους,  Kristina Fröling και  Lars Ottoson οι οποίοι είναι οι ιδιοκτήτες του Online Περιοδικού Countrysmart.  Σκοπός του ταξιδιού ήταν η συλλογή δημοσιογραφικού υλικού για την δημιουργία εκτεταμένου editorial-άρθρου για  περιοχές του Νομού Κορινθίας, μεταξύ των οποίων και για το Λουτράκι με θέματα Lifestyle, Gastronomy, Wine, Accomodation facilities κ.λ.π. το οποίο θα δημοσιευθεί τον μήνα Οκτώβριο.

Το Περιοδικό «Countrysmart» (Lifestyle, Internal decoration, Trends, Restaurants, Destinations)  κυκλοφορεί σε ψηφιακή μορφή Online μέσω της  πλατφόρμας Readly (https://se.readly.com/products/magazine/countrysmart) με περισσότερους από 180.000 συνδρομητές και απευθύνεται σε κοινό ηλικίας όλων των ηλικιών.
Το Press Trip υλοποιήθηκε στις 26/09. Οι δημοσιογράφοι ξεναγήθηκαν σε πολλά αξιοθέατα της περιοχής μας, μεταξύ των οποίων, ο Ισθμός, το κέντρο του Λουτρακίου και η παραλία, το Loutraki Thermal Spa ενώ έγινε εξωτερική ξενάγηση σε εστιατόρια και ξενοδοχεία. Το μεσημεριανό γεύμα ήταν παροχή του εστιατορίου “ΟΥΖΕΡΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ”.

Με τον ΕΟΤ Κάτω Χωρών υλοποίησε ημερήσιο fam trip με μία διανυκτέρευση για 14 Tour Operators από τον Ολλανδικό οργανισμό “Personal Touch Travel” που εξειδικεύεται σε διάφορες μορφές θεματικού τουρισμού. το Personal Touch Travel θα συμπεριλάβει περιοχές της Πελοποννήσου στα προγράμματα του 2020, μεταξύ αυτών και το Λουτράκι, και τα στελέχη του πραγματοποίησαν επίσκεψη εξοικείωσης.
Το Fam Trip υλοποιήθηκε στις 6/10. Οι tour operators ξεναγήθηκαν σε πολλά αξιοθέατα της περιοχής μας, μεταξύ των οποίων, ο Ισθμός, το κέντρο του Λουτρακίου και η παραλία, το Ηραίο και η Λίμνη Βουλιαγμένης, το Loutraki Thermal Spa.

  • Η διαμονή των συμμετεχόντων ήταν παροχή της Club Hotel Casino Loutraki
  • Το μεσημεριανό γεύμα ήταν παροχή του εστιατορίου Ypanema
  • Το Loutraki Thermal Spa παρείχε σε όλους τους συμμετέχοντες υδρομασάζ στις πισίνες, σάουνα και χαμάμ
  • Το δείπνο των συμμετεχόντων ήταν παροχή της Wyndham Ramada Loutraki Poseidon Resort

Εκθέσεις

Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου συμμετείχε στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση «SENIOR MESSE» η οποία διεξήχθη από 1-3 Οκτωβρίου 2019, στην Στοκχόλμη.

Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου προμήθευσε με έντυπο διαφημιστικό υλικό τα περίπτερα της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (7/9-15/9) και στην έκθεση TTG Travel Experience (09/10-11/10) που πραγματοποιήθηκε στο Ρίμινι.

Grecka Panorama 2019, Βαρσοβία

Για ακόμη μία χρονιά ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου θα είναι στην έκθεση Grecka Panorama, την αποκλειστική τουριστική έκθεση για την Ελλάδα που διοργανώνεται σε ετήσια βάση, από το 2014, στην Βαρσοβία. Αυτή τη χρονιά, ο οργανισμός θα λάβει μέρος αποκλειστικά στις επαγγελματικές συναντήσεις B2B που θα πραγματοποιηθούν την 6η Δεκεμβρίου 2019.

Plugin Kapsule Corp