Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου .. Απολογισμός Δράσεων & Κοπή Πίτας

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου στο Λουτράκι ο απολογισμός δράσεων του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου για το έτος 2019 και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, παρουσία του Περιφερειάρχη Π.Νίκα του Αντιπεριφερειαρχη Κορινθίας Α. Γκιολή, Βουλευτών, επισήμων και πληθος κόσμου.

Ο Πρόεδρος του LTO κύριος Καραβούλης παρουσίασε τον απολογισμό των δράσεων του Τουριστικού Οργανισμού της περσινής χρονιάς και ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης μίλησε για το έργο του Οργανισμού λεγοντας χαρακτηριστικά: “Για εμάς, ο τόπος μας είναι ο απόλυτος τουριστικός προορισμός στον οποίο επενδύουμε και θα συνεχίσουμε να επενδύουμε με κάθε πρόσφορο μέσο προκειμένου να τον ανεβάσουμε στα υψηλότερα σκαλιά των τουριστικών επιλογών. Μια θέση που κερδίζεται μόνο με την πολύτιμη συνεργασία όλων μας!”

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν οι κ.κ. Νίκας Παναγιώτης, Νικολάκου Κων/να, Μαριλένα Σούκουλη, Νίκος Ταγαράς και Γιώργος Ψυχογιός


Ο Αντιπεριφερειάρχης κύριος Γκιολής αναφερόμενος στα έργα τα οποία σχεδιάζονται για την περιοχή ανέφερε χαρακτηριστικά ” Δεσμευόμαστε για την ένταξη στο ΕΣΠΑ και υλοποίηση της Ανάπλασης του Παραλιακού μετώπου ”