ΤΟΥΜΠΑΝΟ !!! Ήρθε ο Γαλλικός πύραυλος του Κορίνθιου Παναγιώτη Ρουστέμη έτοιμος για το Ράλλυ Ακρόπολις !

Το νέο απόκτημα του Κορίνθιου Παναγιώτη Ρουστέμη “ΠΑΤΗΣΕ ΠΟΔΙ” στην Ελλάδα! Συγκεκριμένα ο νεαρός Πρωταθλητής απέκτησε ένα CITROEN DS3 R5, το οποίο πρώτα ο θεός θα το δούμε να ακολουθεί όλο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χώματος, αλλά ΚΑΙ το Ράλλυ Ακρόπολις των “Παγκόσμιων”.

Το νέο απόκτημα ήταν “φορτωμένο” στην πλατφόρμα της Roustemis MotorSport και όπως όλα δείχνουν ο νεαρός Παναγιώτης θα κάνει Ανάσταση αρκετές ώρες πριν την καθορισμένη, αφού σύντομα το Γαλλικό πυραυλάκι θα βρίσκεται στα χέρια του.

Το automotopatras.gr βρέθηκε αποκλειστικά στο Λιμάνι της Πάτρας και προϋπάντησε τον Αλέξανδρο Ρουστέμη, ο οποίος ήταν με το χαμόγελο της ευτυχίας ζωγραφισμένο στα χείλη του.

Μιλήσαμε μαζί του και ως συνήθως δεν μας είπε πολλά. Κρατάμε όμως την υπόσχεση για την άμεση εμφάνιση του αυτοκινήτου στα Ελληνικά χώματα καθώς και την όρεξη για δουλειά ώστε ο “μικρός” (Πρωταθλητής πλέον) Παναγιώτης, να κάνει ακόμα ένα βήμα εμπρός.

Για το αυτοκίνητο δεν θα πούμε τίποτα, καθώς είμαστε “μικροί” για να το σχολιάσουμε, αλλά θα πούμε πως χαιρόμαστε που ακόμα ένα αμάξι κατηγορίας R5 προστέθηκε στον Ελληνικό στόλο και μάλιστα σε πολλά υποσχόμενα χέρια.

Λίγα λόγια για τον Παναγιώτη . Γεννήθηκε στην Κόρινθο στις 22/5/1998 στην Κόρινθο γιος του Πρωταθλητή Ρουστέμη Αλέξανδρου, δεν θα μπορούσε να μην προσπαθήσει να γίνει άξιος συνεχιστής της ιστορίας αυτής.

Από το 2017, αφού o Παναγιώτης Ρουστέμης ενηλικιώθηκε, δείχνοντας τα καλά του οδηγικά στοιχεία και το ταλέντο στην αγωνιστική οδήγηση, με νίκη γενικής μόλις στα 18 του σε Αγώνα Ταχύτητας στο Ενιαίο, με τερματισμό στην 3η θέση Γενικής στο Ράλλυ Ακρόπολις το 2018 μόλις στα 19, με ανοικτή πρόταση της ΜSPORT να συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα JUNIOR WRC και με πολύ καλά αποτελέσματα σε Ράλλυ με το Mitsubishi Evo X και το χωμάτινο φορμουλάκι, το μέλλον τού ανήκει, με τη βοήθεια όλων μας, για να στηρίξουμε την προσπάθειά του! 

Πηγή: automotopatras.gr

Translate »