Τιμήθηκε στις 7 Ιουνίου ο Πολιούχος της πόλης των Αγίων Θεοδώρων “Τήρωνας ο Στρατηλάτης” (ΒΙΝΤΕΟ)

Με μια σεμνή λόγω των περιοριστικών μέτρων τελετή τιμήθηκε στις 7 Ιουνίου ο πολιούχος της πόλης των Αγίων Θεοδώρων Τήρωνας ο Στρατηλάτης. Ο Πανηγυρικός Εσπερινός τελέσθη στον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων την Δευτέρα στις 7:00 μ.μ.

Την Τρίτη 8 Ιουνίου, θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων στις 7:00

Παρευρέθηκαν Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ Χριστος Δήμας, η Αναπληρώτρια κοινοβουλευτική εκπρόσωπος Μαριλένα Σουκουλη Βιλιάλη ο Δήμαρχος του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης, οι Αντιδήμαρχοι Σακελλαρίου & Ρατης, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της κοινότητας Αγιων Θεοδωρων Αρης Κωσταντής, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του δήμου κυρία Πρωτοπαππά, Λογοθέτης, Καραπανάγος και Ζερβός, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Παναγιώτης Πέτρου και Σωτήρης Νικολάου, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αγίων Θεοδώρων Σίμος Σοφός, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγίων Θεοδώρων Νίκος θεοδοσάκης, καθώς επίσης ηΣύμβουλος της κοινότητας & Πρόεδρος των ΚΑΠΗ κυρία Ρούλα Βλαστάρη και ο σύμβουλος Άγγελος Μποζίκης.

Στην κάμερα του Atnews μίλησαν οι περισσότεροι επίσημοι, σχετικά με την μεγάλη αυτή εορτή της Πόλης, που για 2η συνεχόμενη χρονιά, λόγω των περιοριστικών μέτρων κατα του κορονοϊού δεν περιελάμβανε περιφορά της εικόνας στη Πόλη. Παρόλα αυτα πλήθος κόσμου έσπευσε τηρώντας τα προβλεπόμενα μετρα στο ιστορικό αυτό ναό να προσκυνήσει το πολιούχο της Πόλης.

Translate »