Νίκος Ταγαράς “Στόχος μας ο σύγχρονος χωροταξικός & πολεοδομικός σχεδιασμός να υπηρετεί τον άνθρωπο και να προστατεύει το περιβάλλον”

Απο την συμπρωτεύουσα ο Υφυπουργός Χωροταξίας & Αστικού Περιβάλλοντος κος Νίκος Ταγαράς εστειλε το δικό του μήνυμα στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και με αφορμή την επιβράβευση των Ελληνικών Δήμων που πρώτευσαν στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού θεσμού «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ». Ο Υφυπουργός ανέφερε σχετικά :

“Σε ρυθμούς Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης πλέον, όπου ξεκινήσαμε με τη βράβευση Ελληνικών Δήμων που πρώτευσαν στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού θεσμού «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ».

Στόχος μας είναι ο σύγχρονος χωροταξικός και πολεοδομικός σχεδιασμός να υπηρετεί τον άνθρωπο και να προστατεύει το περιβάλλον. Αυτός είναι ταυτόχρονα και ο συνολικός στόχος του θεσμού της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας στον οποίο όλο και περισσότεροι δήμοι ανταποκρίνονται θετικά. Συνεργαζόμαστε στενά με την Αυτοδιοίκηση για να κερδίσουμε όλοι μαζί το στοίχημα, να φτιάξουμε καλύτερες, πιο ανθρώπινες πόλεις.”