ΣΧΙΝΟΣ – Αντιπλημμυρικά έργα στον Άγιο Βλάσιο

Ξεκινήσαν οι εργασίες στην περιοχή του Αγίου Βλασίου και συγκεκριμένα η κατασκευή του πρώτου οχετού, έπειτα από τις εξαγγελίες του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα τα έργα βρίσκονται σε εξέλιξη. Ηδη από το πρωί εκσκαφείς και άλλα μηχανήματα έργου έχουν ξεκινήσει την κατασκευή υπθ 1ου απο τους δύο οχετους προκειμένου να αντιμετωπισθούν τα πλυμμηρικά φαινόμενα στην περιοχή επειτα απο την μεγάλη καταστρογλη που υπεστη η περιοχή το καλοκαιρι του 2021 απο την καταστροφική Πυρκαγιά των Γερανείων.

Αναφερόμενος στην εξέλιξη των έργων ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κύριος Δημήτρης Λάμπρου ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής :

Ξεκίνησε η κατασκευή του πρώτου οχετού στην περιοχή του Αγίου Βλασίου και έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για να κατασκευαστεί και ο δεύτερος οχετός. Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Νίκα, τον εκλεκτό συνάδελφο και Αντιπεριφεριαρχη κ. Γκιολή την Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κα. Κόρκα και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Βυτινιώτη για όλες τις ενέργειες από πλευράς τους ώστε να γίνουν κάποια έργα στην περιοχή μας.ΠΡΟΣΟΧΗ οι οδηγοί να είστε προσεκτικοί στην περιοχή του Αγίου Βλασίου διότι έχει γίνει παράκαμψη στον δρόμο μέχρι να τελειώσουν οι εργασίες..

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

Διαπιστώσαμε ότι χρησιμοποιείτε Ad Blocker  εφαρμογή για τον αποκλεισμό διαφημίσεων. Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας αυτό το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων.

Powered By
CHP Adblock Detector Plugin | Codehelppro