ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Κορινθίας: Η προστασία των εργαζομένων δεν χωρά ειρωνείες, αλλά λογική

Ανακοίνωση σχετικά με τα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση λόγω του Καύσωφνα εξέδωσε η Η ομάδα Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κορινθίας.

Συγκεκριμένα αναφέρει.

“Η ομάδα Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κορινθίας χαιρετίζει την απόφαση της κυβέρνησης να υιοθετήσει έστω μερικώς την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα και να πάρει κάποια μέτρα για την ανακούφιση των εργαζομένων σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, τη Δευτέρα 2 Αυγούστου που οι θερμοκρασίες θα είναι σε επικίνδυνα υψηλά επίπεδα.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η κυβέρνηση, αν και απέχει χιλιόμετρα από την στήριξη των εργαζομένων σε πολλά επίπεδα, τουλάχιστον είναι σε θέση να αναγνωρίσει πόσο θα δυσκολέψει τις συνθήκες εργασίας τους ο επερχόμενος καύσωνας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ βρίσκεται πάντα δίπλα στους εργαζόμενους, παρεμβαίνοντας ως αντιπολίτευση όπου χρειάζεται για την προστασία τους και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους, με την ελπίδα οι προτάσεις του να αντιμετωπίζονται λιγότερο με ειρωνεία και περισσότερο με λογική.

Ομάδα Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κορινθίας

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

Διαπιστώσαμε ότι χρησιμοποιείτε Ad Blocker  εφαρμογή για τον αποκλεισμό διαφημίσεων. Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας αυτό το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων.

Powered By
CHP Adblock Detector Plugin | Codehelppro