Συνεδριάζει το Δ.Σ της Ομοσπονδίας Εμπορίου & επιχειρηματικότητας Πελοπόννησου , Νοτιο-Δυτικής Ελλάδας και τα Ιόνιων νήσων στη πόλη των Αγίων Θεοδώρων

Στη πόλη των Αγίων Θεοδώρων το Σαββατοκύριακο 28 & 29 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Δ.Σ Ομοσπονδίας Εμπορίου & επιχειρηματικότητας Πελοπόννησου , Νοτιο-Δυτικής Ελλάδας και τα Ιόνιων νήσων ( Ζάκυνθο, Κεφαλλονιά , Ιθάκη ) .
Ο Εμπορικός & Επαγγελματικός Σύλλογος Αγίων Θεοδώρων με χαρά θα υποδεχτεί απο όλη την γεωγραφική περιφέρεια της Ομοσπονδίας. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κύριο Θεοδοσάκη οι ετοιμασίες για την πραγματοποίηση της συνεδρίασης έχουν ήδη ξεκινήσει με εντατικό ρυθμό.

Στην συνεδρίαση της πρώτης μέρας του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου , εκτός του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας , θα παραστούν εκπρόσωποι απο Διοικητικούς φορείς του Νομού , προϊστάμενοι Δημόσιων Υπηρεσιών , οι Βουλευτές του Νομού Κορίνθου , οι Εμπορικοί Σύλλογοι του Νομού Κορίνθου , και η Περιφέρεια Πελοποννήσου .

Για 2 μέρες …Σάββατο και Κυριακή , η καρδιά του Εμπορίου και της επιχειρηματικότητας όλης της μεγάλης γεωγραφικής περιφέρειας που καλύπτει η Ομοσπονδία μας , όλη την Πελοπόννησο , την Νοτιοδυτική Ελλάδα και τα Ιόνια νησιά (Ζάκυνθο , Κεφαλλονιά , Ιθάκη)
….θα χτυπά δυνατά , …..στην πόλη ….των ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

Translate »