Συνάντηση Χρυσοχοϊδη με τους Κορίνθιους – Δήμα – Σούκουλη & Νανόπουλο

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 29 Ιουνίου μεταξύ τον Υπουργό κύριο Χρυσοχοΐδη, τον υφυπουργό Χρίστο Δήμα, τη βουλευτή Μ Σουκουλη και το Δήμαρχο Κορινθίων Νανόπουλο. Στη συνάντηση συζητήθηκε το θέμα τις επεκτάσεις αποσπάσης των αστυνομικών που αστυνομεύουν το νομό Κορινθίας καθώς επίσης και για ένα διαγωνισμό όπου θα προσληφθούν “ειδικοί φρουροί” έτσι ώστε να ενισχυθεί ο νομός Κορινθίας.

Με αφορμή τη συνάντηση αυτή ο Υφυπουργός κ Χρήστος Δήμας μετά το τέλος της συνάντησης ανέφερε:

“Με την συνάδελφο Βουλευτή Κορινθίας κα Σουκουλη και τον Δήμαρχο Κορινθίων κ. Νανόπουλο πραγματοποιήσαμε συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοΐδη. Συζητήσαμε για την ουσιαστική ενίσχυση σε ανθρώπινο δυναμικό της αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας όπου συγκεκριμένα ζητήσαμε την επέκταση της απόσπασης των 40 επιπλέον αστυνομικών που κάνουν περιπολίες σε όλο τον νομό Κορινθίας και πέραν την λήξη του έτους. Επίσης, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη μας ενημέρωσε πως ο διαγωνισμός για την πρόσληψη 100 «συνοριοφυλάκων» στον νομό Κορινθίας θα ξεκινήσει τους επόμενους μήνες και μέχρι το τέλος του έτους θα έχει ολοκληρωθεί.

Τέλος, με πρωτοβουλία του Δήμου Κορινθίων συζητήθηκε το ενδεχόμενο μελλοντικής μεταφοράς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, σε νέο κτήριο σε ακίνητο που έχει στην κατοχή του ο Δήμος Κορινθιων.”