Συνάντηση Χρίστου Δήμα με τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος

Συνάντηση με τον Αρχηγό της Πυροσβεστικής, Αντιστράτηγο Αλέξιο Ράπανο, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15 Μαρτίου με τον Υφυπουργο Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστου Δήμα, & τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, Βλάση Τσιώτο.

Ο κος Δήμας αναφερόμενος στη συνάντηση με τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος είπε: “Συζητήσαμε με τον Αρχηγό, ο οποίος κατάγεται από την Κόρινθο, για την επικείμενη έναρξη της αντιπυρικής περιόδου, την κατάσταση του εξοπλισμού, την ετοιμότητα του σώματος, καθώς και για διάφορα ζητήματα που αφορούν την ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας.”

Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Αλέξιος Ράπανος γεννήθηκε στο Πανόραμα Κορινθίας το 1965, είναι έγγαμος και πατέρας δύο τέκνων.

Είναι πτυχιούχος της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατετάγη στο Πυροσβεστικό Σώμα το 1991 και το έτος 1998 αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας με το βαθμό του Ανθυποπυραγού.

Υπηρέτησε σε επιχειρησιακές και επιτελικές θέσεις ευθύνης ενώ το 2020 προήχθη στο βαθμό του Αντιστράτηγου και ανέλαβε χρέη Επιτελάρχη Πυροσβεστικού Σώματος.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

Διαπιστώσαμε ότι χρησιμοποιείτε Ad Blocker  εφαρμογή για τον αποκλεισμό διαφημίσεων. Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας αυτό το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων.

Powered By
CHP Adblock Detector Plugin | Codehelppro