Συνάντηση Υφυπουργών & θεσμικών παραγόντων για θέματα που απασχολούν την Κινέτα

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομοσπονδία Συλλόγων Κινέτας την Τρίτη 27-7-2021 επειτα απο διαμεσολάβηση του Υφυπουργού Δικαιοσύνης Κου Γεωργίου Κώτσιρα πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και ενέργειας με τον αρμόδιο Υφυπουργό Κο Γεώργιο Αμυρά, τον Προϊστάμενο της Γενικής Διεύθυνσης Δασών & Δασικού Περιβάλλοντος Κο Ευάγγελο Γκουντούφα, τον Γενικό Γραμματέα Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων Κο Κωσταντίνο Αραβώση.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Μεγαρέων, η Πρόεδρος της Κοινότητας Κινέτας, η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλ. Κινέτας και το Δ.Σ. η δικηγόρος Κα Ελενα Βοσνίδου οι δασολόγοι Κοι Σπύρος Νικολάου και Ελευθέριος Σταματόπουλος και ο μηχανικός και Γ.Γραμματέας του συλλ. Αλμύρες Κος Ανδρέας Γεωργακής.

Τα θέματα που ετέθησαν ήταν οι δασικοί χάρτες και η κατά προτεραιότητα η εκδίκαση των ενστάσεων για τους πυρόπληκτους επίσης η περισυλλογή του αμιάντου και ο καθαρισμός από τα κλαδιά που έχουν εγκαταλειφθεί από τους υλοτόμους. Επί των θεμάτων έκανε αναλυτική τοποθέτηση ο Δήμαρχος και για την Κινέτα και για όλα τα Γεράνεια όπως επίσης όλοι οι παρευρισκόμενοι φορείς και Πρόεδροι. Τα αποτελέσματα της συνάντησης θα ανακοινωθούν σύντομα. Το γενικό συμπέρασμα είναι πολύ θετικό.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

Διαπιστώσαμε ότι χρησιμοποιείτε Ad Blocker  εφαρμογή για τον αποκλεισμό διαφημίσεων. Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας αυτό το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων.

Powered By
CHP Adblock Detector Plugin | Codehelppro