Συνάντηση του δημάρχου Μεγαρέων με τον αναπληρωτή Υπουργό περιβάλλοντος Νικόλαο Ταγαρά

Ένα όνειρο δεκαετιών των διοικήσεων του δήμου Μεγαρέων διαχρονικά παίρνει σάρκα και οστά σε λίγες ημέρες. Η έγκριση του γενικού πολεοδομικού σχεδίου του δήμου Μεγαρέων.
Την Τρίτη 19 Ιανουαρίου ο δήμαρχος Μεγαρέων επισκέφθηκε τον αναπληρωτή Υπουργό περιβάλλοντος κ Νίκο Ταγαρά στο γραφείο του στην Αθήνα.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης ο δήμαρχος ανέφερε “ η σημερινή μέρα για το δήμο μας είναι πολύ σημαντική θα τολμούσα να πω ιστορική, αφού λίγο πριν υστερα από μακρά συζήτηση που είχα με τον Υπουργό, κλείδωσε οριστικά η ημερομηνία της τελικής έγκρισης του γενικού πολεοδομικού σχεδίου του δήμου Μεγαρέων.
Το γεγονός αυτό θα συντελέσει τα μέγιστα στην ανάπτυξη του δήμου Μεγαρέων, θα λύσει πολλά προβλήματα κυριολεκτικά θα βάλει πολλά πράγματα στη θέση τους που έχουν να κάνουν με τη χωροταξία και το περιβάλλον.
Για πολλά χρόνια ο δήμος προσπάθησε να πετύχει αυτή την έγκριση και επιτέλους ύστερα από μαραθώνιες διαδικασίες, και προσπάθειες όλων των μέχρι τώρα διοικήσεων να έχουμε τη χαρά και την ικανοποίηση να ζήσουμε αυτό το σπουδαίο γεγονός, το οποίο ήταν και ένα μεγάλο προσωπικό στοίχημα για μένα ως δήμαρχος Μεγαρέων.
Αισθάνομαι την υποχρέωση να εκφράσω την ευαρέσκεια μου σε όλους τους παράγοντες υπηρεσιακούς και αιρετούς, που συνέβαλαν στην ολοκλήρωση της τεράστιας αυτής προσπάθειας για να εγκριθεί το γενικό πολεοδομικό σχέδιο των Μεγάρων και Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον κύριο Ταγαρά για την αμέριστη στήριξη στο δίκαιο αίτημά μας τακτοποιώντας άμεσα την υπόθεση έτσι ώστε στην πρώτη συνεδρίαση της μητροπολιτικής επιτροπής να μας έρθει αυτή η πολυπόθητη έγκριση”