ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ .. Έκοψε την Πρωτοχρονιάττικη πίτα (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Παρουσία πολλών μελών την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 ωρα 14.00 ο Σύλλογος Γυναικών Αγίων Θεοδώρων πραγματοποίησε μια εξαιρετική εκδήλωση με αφορμή τη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου για θέματα Πολιτισμού κυρία Αθηνά Κόρκα, ο Δήμαρχος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης, ο Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων Σπύρος Ράτης, η Επικεφαλής του συνδυασμού με “ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ” Μ. Πρωτοπαππά , η πρόεδρος της ΔΟΚΟΠΑΠ Σ.Κορδαλή , οι Δημοτικοί σύμβουλοι, Π.Πέτρου, Σ. Νικολάου, Γ. Κοντός, Θύμιος Σακελλάρης οι κοινοτικοί σύμβουλοι, Ε.Παπουτσή, Α.Μποζίκης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Οικιστών Τ. Κλεφτογιώργος, ο Αντιπρόεδρος τους Ε.Ε.Σταυρού Αγίων Θεοδώρων Σ.Σοφός πρόεδροι συλλόγων και πολλά μέλη του Συλλόγου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την καθιερωμένη κοπή της Πίτας, και ακολούθησαν η ομιλία της Προέδρου κυρίας Δήμητρας Σταμούλη, της κυρίας Κόρκα, του Δημάρχου Γκιώνη & Αντιδημάρχου Ράτη και της κυρίας Πρωτοπαππά. Εν συνεχεία μετά από ένα πλούσιο και εξαιρετικό μενού το συγκρότημα ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους που ανέβηκαν στην πίστα . Η Λαχειοφόρος αγορά του Συλλόγου έκρυβε όμορφα και ξεχωριστά δώρα που περίμεναν τους τυχερούς.

Gepostet von ATnews.gr am Sonntag, 19. Januar 2020

Gepostet von ATnews.gr am Sonntag, 19. Januar 2020

Gepostet von ATnews.gr am Sonntag, 19. Januar 2020

Gepostet von ATnews.gr am Sonntag, 19. Januar 2020