Συλλήψεις σε Εξαμίλια & Κόρινθο

Συνελήφθη, χθες (29.4.2022) το πρωί, στην Κόρινθο από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 42χρονος ημεδαπός, γιατί, όπως προέκυψε, είχε ενωθεί με άγνωστους συνεργούς του με σκοπό τη διάπραξη κλοπών. Ειδικότερα, κατά το χρονικό διάστημα από την 5.4.2022 έως και την 19.4.2022, στην περιοχή Εξαμιλίων Κορίνθου, οι ανωτέρω διέπραξαν τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών σε αποθήκες και όχημα, αφαιρώντας μεταλλικά αντικείμενα, καλώδια, ηλεκτρικά εργαλεία, καθώς και προσωπικά αντικείμενα, μέρος των οποίων βρέθηκε, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη τους.

Συνελήφθη, σήμερα (30.4.2022) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, 22χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα και τρίφτη κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο Συνελήφθη, χθες (29.4.2022) το μεσημέρι, στην Κόρινθο από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, 41χρονη ημεδαπή, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της κας Ανακρίτριας Πρωτοδικείου Κορίνθου, για ληστεία. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

Διαπιστώσαμε ότι χρησιμοποιείτε Ad Blocker  εφαρμογή για τον αποκλεισμό διαφημίσεων. Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας αυτό το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων.

Powered By
CHP Adblock Detector Plugin | Codehelppro