Στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του IONIAN Channel το ρεπορτάζ του ATnews (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο βραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του μεγάλου Τηλεοπτικού Σταθμού IONIAN CHANNEL που παρουσιάζει η Νατάσσα Πατρινού προβλήθηκε το σημερινό αποκλειστικό ρεπορτάζ του ATnews.gr

Το υπουργικό κλιμάκιο που επισκέφτηκε την Πυρόπληκτη περιοχή της Κινέτας, απαρτιζοταν απο τους Υφυπουργούς Περιβάλλοντος κο Αμυρά , Δικαιοσύνης κο. Κώτσηρα , τον Αντιπρόεδρο της Βουλής κο Μπούρα , & τον Βουλευτή κύριο Λιάκο, απο τους τοπικούς φορείς παρών ηταν ο Δήμαρχος Μεγαρέων κύριος Σταμούλης η Δασάρχης Μεγαρέων κυρία Φράγκου και η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Κινέτας κυρία Πρίφτη.

Στην επίσκεψη τονίστηκε η αναγκαιότητα να δημιουργηθεί ενα ασφαλές δασικό οδικό δίκτυο καθώς επίσης και η δημιουργία υποδομών για την συγκέντρωση των υδάτων προκειμένου να παραμένει ασφαλές το δίκτυο απο νερωφαγώματα.

Ευχάριστη νότα η αναγέννηση της Φύσης που υπέστη τεράστια ζημιά ( με χιλιάδες στρέμματα καμένης γης ) απο την μεγάλη πυρκαγιά , καθώς επίσης και η προσπάθεια αναδάσωσης με μεταφύτευση μικρών πευκών που γίνετε στην περιοχή.