Στον αέρα τινάχθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο Λουτρακίου. Αντεγκλήσεις και αντιπαραθέσεις εντός και εκτός αιθούσης

Επεισοδιακό ηταν το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα στην διακοπή της συνεδρίασης του σημερινού Δημοτικού Συμβουλίου προχώρησε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φίλιππος Θυμής όταν πήρε το λόγο ο κ. Γιώργος Μαρίνης με αφορμή το περιστατικό σύλληψης του δημοτικού συμβούλου Γιώργου Κοντού μετά από αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε εναντίον του αρθρογράφος τοπικού blog για συκοφαντική δυσφήμηση. Ο κ. Μαρίνης έβαλε εναντίον της επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δύναμη Δημιουργίας»  Μαρίας Πρωτοπαππά επειδή εκείνη στήριξε τον σύμβουλο της παράταξης της. Η δήλωση του αυτή προξένησε την έντονη αντίδραση παρόντος συγγενικού του προσώπου που διέψευσε ότι είχε πάει ως μάρτυρας κατηγορίας εναντίον του κ. Γιώργου Μαρίνη.

Η ένταση ανέβηκε, τα αίματα άναψαν και εκείνη τη στιγμή δημότης που παρακολουθούσε την συνεδρίαση αντιδρώντας φώναξε «Πως έχετε καταντήσει έτσι το Δημοτικό Συμβούλιο. Είναι ντροπή σας».

Αυτό οδήγησε σε καβγάδες μεταξύ των παρευρισκόμενων. Όλοι τσακώνονταν με όλους και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου διέκοψε για λίγα λεπτά τη συνεδρίαση για να ηρεμήσουν τα πνεύματα ώστε να μπορέσει να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Μετά την επανάληψη της συνεδρίασης που είχε διακοπεί για να  ηρεμήσουν τα πνεύματα, το λόγο πήρε ο Πρόεδρος και Διευθύνοντας Σύμβουλος της ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ, Γιώργος Βλάχος.

Ο κ. Βλάχος αναφέρθηκε εκτενώς στην Τουριστική Α.Ε. και στα χρέη της απέναντι στην Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε. Ολοκληρώνοντας όμως την τοποθέτηση του έκανε μια κίνηση που έβαλε «μπουρλότο» στην αίθουσα συνεδριάσεων. Κατέθεσε φωτοτυπίες τριών καταθετηρίων -ένα στην Alpha Bank και δύο στην EurobanΚ- συνολικής αξίας 54.000€

Οι φωτοτυπίες αυτές που μοίρασε μέσα στο δημοτικό συμβούλιο αφορούν τρεις καταθέσεις 15.000, 30.000 και 9.000 ευρώ σε λογαριασμούς προσώπων που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με τη Δημοτική Αρχή.

Πηγή: loutraki365.gr