Στην τσιμπίδα της ΕΛ.ΑΣ διαρρήκτες που είχαν ρημάξει τα σπίτια της Κορινθίας

Ακόμα μαι μεγάλη επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ στο Νομό Κορινθίας, και συγκεκριμένα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, που διαλεύκανε δεκατέσσερις (14) περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών, στην Κόρινθο.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται δύο (2) άντρες, ηλικίας 20 και 22 ετών, αντίστοιχα. Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι δράστες μαζί με τους άγνωστους συνεργούς του κατά το χρονικό διάστημα από την 28.12.2018 έως την 10.4.2019, στην Κόρινθο διέπραξαν δώδεκα (12) περιπτώσεις κλοπών και δύο (2) περιπτώσεις αποπειρών κλοπών σε οικίες.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει χρήματα, χρυσαφικά, κινητά τηλέφωνα, καθώς και ένα (1) όχημα, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

H αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη και άλλων παρόμοιων αδικημάτων καθώς και για την ταυτοποίηση των αγνώστων δραστών.

Please follow and like us:
error

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial