Στα χαρακώματα οι παρατάξεις « ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ» «ΜΕ τους ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ» για το SPA Λουτρακίου

Στα χαρακώματα βρίσκονται οι παρατάξεις « ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ» , «ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ» των Δημήτρη Βασιλείου και Κώστα Λογοθέτη αντίστοιχα με αφορμή την πρόθεση πώλησης του SPA Λουτρακίου από την Δημοτική αρχή. Την Παρασκευή 26 Ιουλίου οι δύο παρατάξεις προχώρησαν μάλιστα σε ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ αναφερόμενοι και επιτιθέμενοι στο Δήμαρχο κύριο Γκιώνη για αλαζονική συμπεριφορά. Τέλος εγκαλούν το δήμαρχο σε ηθική τάξη και την διακοπή κάθε ενέργειας που θα οδηγήσει στην πώληση του υδροθεραπευτηρίου. Αξίζει να τονίσουμε ότι αντίθετοι με την πώληση του βρίσκονται και οι υπόλοιπες παρατάξεις που απαρτίζουν το Δ.Σ του δήμου πλην της παράταξης του κυρίου Γκιώνη. Διαβάστε την ανακοίνωση :

“Ο σημερινός δήμαρχος αισθανόμενος ότι θριάμβευσε στις τελευταίες εκλογές, εξακολουθεί να  συμπεριφέρεται αλαζονικά.  Πιστεύει  ότι έχει κάθε δικαίωμα να διαχειρίζεται τα τρέχοντα θέματα  του Δήμου με τρόπο που  νομίζει ότι είναι ο μόνος σωστός. Αναφαίρετο δικαίωμά του. Όμως δεν έχει κανένα ηθικό δικαίωμα να δεσμεύσει το νέο Δημοτικό Συμβούλιο, που σε τριάντα μέρες αναλαμβάνει, με αποφάσεις καθοριστικές για την τύχη του Δήμου μας.

Του εφιστούμε την προσοχή  του, επειδή μαθαίνουμε ότι  μεθοδεύει  την εκμίσθωση του υδροθεραπευτηρίου σε εταιρεία ιδιωτικών συμφερόντων. Έχει μεν το νόμιμο δικαίωμα της όποιας ενέργειας, αλλά θα πρέπει να σκεφτεί το αν και κατά πόσο έχει και το ηθικό δικαίωμα της λήψης τέτοιας δεσμευτικής  απόφασης  για τη λειτουργία του υδροθεραπευτηρίου.

Κάποτε στο παρελθόν απειλούσε Θεούς και δαίμονες σε παρόμοιες καταστάσεις, τώρα έχει ξεχάσει τα πάντα.   

Οι υπογράφοντες τον εγκαλούν στην ηθική τάξη και ζητούν τη διακοπή κάθε ενέργειας και μεθόδευσης για την εκμίσθωση του υδροθεραπευτηρίου σε εταιρεία ιδιωτικών συμφερόντων. Το συγκεκριμένο θέμα, ηθικά, πρέπει να τεθεί στην κρίση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.    

Δημήτρης Βασιλείου

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης « ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ»

Κωνσταντίνος Λογοθέτης

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΜΕ τους ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ»”