Στα .. άδυτα της Ομάδας Υποβρυχίων Καταστροφών (Ο.Υ.Κ) Κύπρου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενα συγκλονιστικό ρεπορτάζ που θα σας καθηλώσει. Οι Βατραχάνρωποι της Κύπρου έτοιμοι για κάθε αποστολή υπο οιασδήποτε συνθήκες. Έτοιμοι να κάνουν ότι χρειαστεί κάθε στιγμή.

Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου και τα υπόλοιπα μέλη της εκπομπής εισήλθαν στα άδυτα της Μονάδας Υποβρυχίων Καταστροφών (ΟΥΚ), που αποτελεί την πιο επίλεκτη μονάδα της Εθνικής Φρουράς.

Μια μονάδα που είναι για αυτούς τους λίγους που δεν καταλαβαίνουν από ανθρώπινα όρια και έταξαν τον εαυτό τους στην υπηρεσία της πατρίδας.

Η ομάδα της εκπομπής έζησε με τους “βατραχανθρώπους” για 8 ολόκληρες μέρες καταγράφοντας σε θάλασσα και ξηρά την καθημερινότητα τους.

Οι ΟΥΚΑδες “αποκαλύπτονται” και στέλνουν σε όλους τους Κυπρίους μηνύματα θάρρους, πατριωτισμού και ακμαιότατου ηθικού σε μια περίοδο όπου η τουρκική προκλητικότητα είναι στα ύψη.

Στο Α’ Μέρος και για πρώτη φορά στην ιστορία της κυπριακής τηλεόρασης, οι τηλεθεατές έχουν την ευκαιρία να δουν λεπτό προς λεπτό την περιβόητη “διαβολο-εβδομάδα” όπου δοκιμάζεται το σώμα και η ψυχή των μελών του σχολείου υποβρυχίων καταστροφών.

Δύο ώρες ύπνου σε μια ολόκληρη βδομάδα, έντονες και απρόβλεπτες δοκιμασίες, πραγματικές συνθήκες αιχμαλωσίας, τεστ πανικού και τόσα άλλα τα οποία ελάχιστοι καταφέρνουν να περάσουν.

Οι ΟΥΚάδες έρχονται στις 24 ΩΡΕΣ, σε ένα αφιέρωμα διαφορετικό από όλα τα άλλα και το οποίο θα καθηλώσει.