ΣΕ εκδήλωση του ΟΚΑΝΑ η Αντιπεριφερειάρχης Α. Κόρκα

Η κα. Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, Αθηνά Κόρκα παρευρέθηκε μετά από πρόσκληση του Προέδρου του κέντρου πρόληψης Δίολκος κ Κώστα Κανέλου, στην παρουσίαση του Προέδρου ΟΚΑΝΑ όσον αφορά την πρόληψη από τις εξαρτησιογόνες ουσίες. Στη παρέμβασή της καλωσορίζοντας τον συντοπίτη μας πρόεδρο κ Θανάση Θεοχάρη, αναφέρθηκε στη σημαντικότητα του δικτύου δομών για την αντιμετώπιση και θεραπεία εξάρτησης αλλά και πρόληψη.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου μέσα από το ΕΣΠΑ ήδη με το πολυδύναμο κέντρο στη Τρίπολη αλλά και την κινητή μονάδα στέκεται αρωγός στις δομές, καθώς επίσης με την απαιτούμενη ενίσχυση σε ψυχολόγους και άλλους επιστήμονες βοηθά ώστε να επιτυγχάνεται ο σκοπός των κέντρων με συνεχείς παρεμβάσεις και ομιλίες κυρίως στα σχολεία και άλλους τομείς.

Στην παραπάνω συνάντηση παρευρέθηκαν ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας και Αλληλεγγύης κος Τάσος Γκιολής καθώς και εκπρόσωποι της Μητρόπολης Κορίνθου, του Δήμου Κορινθίων και οι πρόεδροι του Ιατρικού και Φαρμακευτικού Συλλόγου Κορινθίας.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

Διαπιστώσαμε ότι χρησιμοποιείτε Ad Blocker  εφαρμογή για τον αποκλεισμό διαφημίσεων. Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας αυτό το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων.

Powered By
CHP Adblock Detector Plugin | Codehelppro