Σε Γ.Ν Κορίνθου & Κ.Υ Λουτρακίου ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου & ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας

Την Τρίτη 24 Μαρτίου το πρωί ο Περιφερειάρχης κ.Π. Νίκας και ο Αντπεριφερειάρχης Κορινθίας κος Γκιολής επισκέφτηκαν το Γ.Ν.Κορίνθου και το Κ.Υγείας Λουτρακίου.
Κατά την διάρκεια των επισκέψεων είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τον Διοικητή του νοσοκομείου κο Γρηγόρη Καρπούζη τον Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας Νίκο Καμπά Διευθυντή Επιτροπής Λοιμώξεων-Πνευμονολόγο Κ.Μπάρλα, τον Διευθ.Οικονομικού-Διοικητικού Μ.Σαββανό και Τομεάρχες Νοσηλευτικής Υπηρεσίας.
Ο κος Νίκας και ο κος Γκιολής ευχαρίστησαν για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλει το Ιατρικό-Νοσηλευτικό-Διοικητικό και Προσωπικό καθαριότητας καθώς τηρεί τον Όρκο που έδωσε τούτες τις δύσκολες ημέρες που περνά η χώρα μας.
Σε δηλώσεις του ο κος Γκιολής ανέφερε .. “Εμπράκτως η Περιφέρεια είναι δίπλα στο καθημερινό αγώνα τους καθώς ενισχύσαμε το Νοσοκομείο με στολές,γυαλιά και αναπνευστήρες.
Προχωράμε άμεσα στην ενίσχυση με Ιατρικό τεχνολογικό εξοπλισμό ύψους περίπου 2 εκατομμυρίων και την ανακαίνιση χώρου μαγειρείων και είμαστε εδώ τώρα και περισσότερο μετά για την περαιτέρω ενίσχυση του Νοσοκομείου και των Κ.Υγείας του Νομού.

Plugin Kapsule Corp