Ρώσικη εταιρία κρυογονικής προσφέρει «την αθανασία»… έναντι αμοιβής φυσικά !

Κάποιοι επιλέγουν την καύση και κάποιοι άλλοι την .. κατάψυξη .. Παγκοσμίως υπάρχουν μόνο δυο σημεία στα οποία καταψύχονται και φυλάσσονται άνθρωποι και κατοικίδια ..

Το ένα βρίσκεται στην ΗΠΑ και ειναι το Cryonics Institute, στο Μίσιγκαν και το άλλο στη ΡΩΣΣΙΑ το KrioRus στη Μόσχα. Συμφωνα με τα οσα αναφέρουν οι υπέυθυνοι των εταιριών αυτών πολλοί επιλέγουν να μην καταψυχθούν ολόκληροι και ζητούν να συντηρήσουν μόνο το κεφάλι τους.

Οι «ασθενείς» βρίσκονται σε υγρό άζωτο σε μεταλλικές δεξαμενές . Φυλάσσονται σε θερμοκρασία -196 βαθμών Κελσίου, με σκοπό να μην αποσυντεθούν. Σύμφωνα με την KrioRus εκατοντάδες πιθανοί πελάτες από περίπου 20 χώρες έχουν υπογράψει συμφωνίες για να επωφεληθούν από τις υπηρεσίες της μετά θάνατον. Για τους Ρώσους, το κόστος φτάνει τα 36.000 δολάρια για μια «ολόσωμη» ψύξη και τα 15.000 μόνο για τον εγκέφαλο.

Παντως για να γνωρίζετε εως τώρα σύμφωνα με τους επιστήμονες ολα αυτά βασίζονται σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας & εικασίες . Εμεις θα πούμε πως η τεχνολογία βέβαια θα έχει πάντα το τελευταίο λόγο…