Π. Νίκας, “επιβράβευση της πολύ σοβαρής δουλειάς που επιτελείται από την περιφερειακή Αρχή στα θέματα της τουριστικής προβολής”

Αναφερόμενος στη διεθνή διάκριση  σε παγκόσμιο επίπεδο  με χρυσό βραβείο, του διαφημιστικού τηλεοπτικού σποτ για την Περιφέρεια Πελοποννήσου ο Περιφερειάρχης κύριος Παναγιώτης Νίκας δήλωσε τα εξής :

“Η διεθνής διάκριση, με χρυσό βραβείο, του διαφημιστικού τηλεοπτικού σποτ για την Περιφέρεια Πελοποννήσου αποτελεί μία ακόμα επιβράβευση τής πολύ σοβαρής δουλειάς που επιτελείται από την περιφερειακή Αρχή στα θέματα της τουριστικής προβολής της Περιφέρειάς μας.

Η βράβευση αυτή σε παγκόσμιο επίπεδο αποδεικνύει παράλληλα ότι το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα δεν απαιτεί πακτωλούς χρημάτων, αλλά μπορεί να επιτευχθεί μέσα από έξυπνες και ποιοτικές παραγωγές χαμηλού κόστους, όπως η βραβευθείσα.

Πέρα όμως από την διεθνή διάκριση που απέσπασε η συγκεκριμένη εξαιρετικά ποιοτική παραγωγή, θυμίζω ότι από τα πρώτα της βήματα κιόλας επαινέθηκε και προωθήθηκε από πολλούς -μεταξύ των οποίων και ο απερχόμενος Αμερικανός πρεσβευτής στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ.

Τέλος, επειδή όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος, η παγκόσμια αναγνώριση της ποιότητας του τουριστικού σποτ της Περιφέρειας Πελοποννήσου αποδεικνύει -με τον πλέον έγκυρο τρόπο- ότι όλες οι κριτικές και επικρίσεις που είχε δεχθεί η συγκεκριμένη παραγωγή ήταν τουλάχιστον κακότροπες”.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

Διαπιστώσαμε ότι χρησιμοποιείτε Ad Blocker  εφαρμογή για τον αποκλεισμό διαφημίσεων. Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας αυτό το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων.

Powered By
CHP Adblock Detector Plugin | Codehelppro