Πυρκαγιά στο Λουτράκι..Τι είπαν στο ATnews ο Αντιπεριφερειάρχης κύριος Γκιολής και ο Δήμαρχος κύριος Γκιώνης. Τελευταία ενημέρωση ΩΡΑ 22.00

ΦΩΤΌ : Γιάννης Παπαδάκης

Ενημέρωση είχαμε πριν απο λίγο έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κύριος Αναστάσιο Γκιολή, άλλα και με τον Δήμαρχο Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων κύριο Γιώργο Γκιώνη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κύριος Γκιολής μας ανέφερε οτι η κατάσταση ειναι καλύτερη, οι άνεμοι δεν ειναι τοσο ισχυροί και με το πρώτο φως της ημέρας, αναμένει μεγάλη εναέρια βοήθεια , οι οποία σε συνδυασμό με τις επίγειες δυνάμεις που επιχειρούν θα θέσουν υπο έλεγχο της Πυρκαγιά.

Ο Δήμαρχος κύριος Γκιώνης ο οποίος βρίσκεται στο κέντρο επιχειρήσεων στο Προφήτη Ηλία εδώ και πολλές ώρες, επιβλέπει και ενημερώνεται συνεχώς για την εξέλιξη των Μετώπων. Μας ανέφερε οτι πράγματι οι άνεμοι ειναι εξασθενημένοι αλλά λόγω του υψόμετρου τα πράγματα αλλάζουν απο στιγμή σε στιγμή. Η πυρκαγιά απο την κορυφογραμμή στο Δυτικό μέτωπο της Πυρκαγιάς αυτή την ώρα εχει περάσει μέσα σε χαράδρα η οποία βρίσκεται προς την πλευρά της Περαχώρας, και είναι εκείνο το σημείο το οποίο οι Πυροσβεστικές δυνάμεις επικεντρώνουν τις προσπάθειες κατάσβεσης. Ελπίζει με το πρώτο φως της ημέρας τα εναέρια μέσα θα μπορέσουν να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Translate »