Προχωρούν τα αντιπλημμυρικά έργα στη Νέα Πέραμο

Ολοκληρώθηκε την περασμένη Πέμπτη 17 Μαρτίου η παρέμβαση που έγινε από την Περιφέρεια Αττικής επί της ΠΕΟΑΚ στο πλαίσιο του έργου αντιπλημμυρικής θωράκισης στην Νέα Πέραμο.

Οι εργασίες ξεκίνησαν στις 11 Ιανουαρίου 2022 και ολοκληρώθηκαν στις 17 Μαρτίου 2022. Συγκεκριμένα οπως αναφέρει ο Αντιπεριφερειάρχης Λευτέρης Κοσμόπουλος ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση αγωγού στην οδό Θωμά Γεωργιάδη και η εκτροπή των υδάτων από την οδό στην Σχολή Πυροβολικού Ν. Περάμου, όπως και τομές στο ύψος της Οδού Νικολάου Πλαστήρα ως Ν. Κρυάδα.

Αναμένεται πλέον να ολοκληρωθεί το έργο του αγωγού της ΕΥΔΑΠ, όπως και το έργο συνδέσεων αποχέτευσης το επόμενο χρονικό διάστημα από τον Δήμο Μεγαρέων. Έπειτα από την ολοκλήρωση και αυτών των έργων αυτών η Περιφέρεια Αττικής θα προχωρήσει σε οριστική ασφαλτόστρωση.

Οι εργασίες αυτές απαιτείται να εκτελεσθούν δύο μήνες μετά την ολοκλήρωση της τελευταίες εκσκαφής, για τεχνικούς λόγους και την ασφάλεια του έργου. Μόλις είναι εφικτό και αυτό το στάδιο του μεγάλου αυτού έργου, η Περιφέρεια Αττικής θα προχωρήσει σε εργασίες ασφαλτόστρωσης, καθ’ όλο το μήκος και πλάτος της ΠΕΟΑΚ της Νέας Περάμου.