Προληπτική απολύμανση στο κλειστό γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα πλαίσια του προγράμματος των επαναλαμβανόμενων προληπτικών εφαρμογών απολύμανσης κατά του covid-19, πραγματοποιήθηκε απολύμανση στο κλειστό γήπεδο του Δήμου Αγίων Θεοδώρων Λουτρακίου Περαχώρας.
Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται από τα συνεργεία της εταιρείας είναι αποτελεσματικά και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, καθώς και από την Ε.Ε. για χρήση σε ανθρώπινο περιβάλλον. Οι εφαρμογές γίνονται από εξειδικευμένο προσωπικό και με την εφαρμογή εκδίδεται ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΠΟΛΎΜΑΝΣΗΣ οπως αναφέρει χαρακτριστικά η εταιρία.

Το συνεργειο μας mr.&mrs.clean, συνεχίζει το πρόγραμμα τον επαναλαμβανόμενων προληπτικών εφαρμογών απολύμανσης κατα του covid-19 στο κλειστό γήπεδο του Δήμου Αγίων Θεοδώρων Λουτρακίου Περαχώρας Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται από τα συνεργεία μας είναι αποτελεσματικά και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, καθώς και από την Ε.Ε. για χρήση σε ανθρώπινο περιβάλλον. Οι εφαρμογές γίνονται από εξειδικευμένο προσωπικό και με την εφαρμογή εκδίδεται ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΠΟΛΎΜΑΝΣΗΣ

Gepostet von Mr and Mrs Clean am Montag, 22. Juni 2020
Translate »