Προκριματικός Αγώνας Τραμπολίνο στους Αγίους Θεοδώρους

Από την Ε.Γ.Ο. προκηρύσσεται ο Προκριματικός Αγώνας Τραμπολίνο Συλλόγων και Ατομικού Α΄-Β΄-Γ΄-Δ΄ κατηγοριών 5ου Επιπέδου και Περιφερειακός Αγώνας Τραμπολίνο Επιπέδων 1-4, A’ περιφέρειας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με το επικαιροποιημένο υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων της Ε.Γ.Ο. και με τους παρακάτω όρους και διατάξεις.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στους Αγίους Θεοδώρους, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Αγίων Θεοδώρων «ΚΡΟΜΜΥΩΝΙΟ», στις 09-10 Απριλίου 2022.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
Οι αθλητές-τριες θα αγωνισθούν σε υποχρεωτικά και ελεύθερα προγράμματα στα παρακάτω αγωνίσματα, σύμφωνα με τον Διεθνή Κώδικα βαθμολογίας της F.I.G. και τις τροποποιήσεις που έχουν εφαρμοστεί για την Ελλάδα όπως αυτές αναφέρονται στον εσωτερικό κανονισμό Τραμπολίνο 2022 που έχει εκδώσει η Ε.Γ.Ο.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ
ΠΑΙΔΩΝ -ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ – ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α΄
ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ – ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β’

ΟΡΓΑΝΑ
ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ
ΔΙΠΛΟ ΜΙΝΙΤΡΑΜΠ

  1. ΟΡΓΑΝΑ
    Οι διαστάσεις των οργάνων είναι σύμφωνα με το Διεθνή Κώδικα Βαθμολογίας της F.I.G. όπως έχει κοινοποιηθεί με τους κανονισμούς Τραμπολίνο.

Δείτε την προκήρυξη εδώ


Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα των αγώνων

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

Διαπιστώσαμε ότι χρησιμοποιείτε Ad Blocker  εφαρμογή για τον αποκλεισμό διαφημίσεων. Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας αυτό το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων.

Powered By
CHP Adblock Detector Plugin | Codehelppro