Πλεύρης: Τι είπε στην βουλή για τους συμβασιούχους υγειονομικούς (Βίντεο)

Απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα του Βουλευτή κ. Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη για το τι θα γίνει τελικά με τους συμβασιούχους στην υγεία.


Ήδη το ergasiakanea.eu  εδώ είχε τοποθετηθεί πάνω σε αυτό σύμφωνα με τις υποσχέσεις του τέως υπουργού υγείας και του Πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη. Ευελπιστούμε η αγωνία όλων των συμβασιούχων να έχει αίσιο τέλος και να μείνουν όλοι στις θέσεις τους.

Ας ενωθούν οι φωνές όλων των συμβασιούχων να πάρει διάσταση όλο αυτό, γιατί με σταυρωμένα τα χέρια και καθήμενοι δεν θα γίνει κάτι. Το ergasiakanea.eu ήδη μεταφέρει ότι νεότερο έχει για τους συμβασιούχους σε όλο του το κοινό, που μόνο από τις ομάδες στα social και τις σελίδες του ξεπερνά τα 495.000 άτομα. Βοηθήστε και εσείς οι ενδιαφερόμενοι να μεταδοθεί σε φίλους και γνωστούς. Κοινοποιήστε το άρθρο!

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο που αναρτήθηκε στο κανάλι του κ. Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη


Χρήσιμα:

Όλες οι τρέχουσες προκηρύξεις στο δημόσιο εδώ

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα που αφορούν τα επιδόματα εδώ

Συμβουλές – Οδηγοί

Καθημερινή ενημέρωση και βοήθεια ΔΩΡΕΑΝ στις ομάδες μας στο Facebook, πάνω από 495.000 άτομα παρακολουθούν την αναρτήσεις μας, ρωτούν, συζητούν μεταξύ τους και λύνουν τις απορίες τους σε διάφορους τομείς, θα τις βρείτε στα παρακάτω ενεργά λινκς


ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΑΣΕΠ

ΛΟΙΠΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ


ΟΑΕΔ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

222.500 άτομα ακολουθούν και τους αρέσει η σελίδα μας στο Facebook θα την βρείτε εδώ


Mην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας (κουδουνάκι & feed), ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι, ή να μας ακολουθήσετε στο Google News, ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook, ή να μας ακολουθήσετε στο twitter και στο κανάλι του Youtube!ΠΗΓΗ