Περιφέρεια Πελοποννήσου – “To Αστυνομικό δελτίο της ημέρας”

Συνελήφθη, χθες (19.3.2022) το απόγευμα, στo Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 40χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε παραγγελία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χανίων, προκειμένου να συνεχισθεί η εκτέλεση της απόφασης του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ναυπλίου, για ναρκωτικά και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Συνελήφθησαν, χθες (19.3.2022) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αρκαδίας, δύο (2) 22χρονοι ημεδαποί, γιατί εισήλθαν σε αγρόκτημα ημεδαπού και αφαίρεσαν μεταλλικά αντικείμενα και εξαρτήματα αγροτικού εξοπλισμού, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν.

Συνελήφθη, προχθές (18.3.2022) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 30χρονος ημεδαπός, γιατί μαζί με 42χρονο ημεδαπό, αφαίρεσαν από επιχείρηση μεταλλικό αντικείμενο (καμινάδα), η οποία κατασχέθηκε και αποδόθηκε. Τέλος, κατασχέθηκε όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινης πράξης.