Περιφέρεια Πελοποννήσου – Συλλήψεις για Ναρκωτικά και όπλα

φωτο ΕΛ.ΑΣ

Πλούσιο το Αστυνομικό δελτίο έπειτα απο τις επιτυχείς και μεθοδικές κινήσεις τις ΕΛ.ΑΣ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Συγκεκριμένα :

  • Συνελήφθη, χθες (7.10.2021) το μεσημέρι, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 30χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν -5- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.
  • Συνελήφθη, χθες (7.10.2021) το μεσημέρι, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, 46χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και ξίφος, με μήκος λάμας -64- εκατοστά.
  • Συνελήφθη, χθες (7.10.2021) το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 25χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε σουγιάς, με μήκος λάμας -9- εκατοστά, ο οποίος κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπλίου.
  • Συνελήφθη, χθες (7.10.2021) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 27χρονος αλλοδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -10- γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.