Πελοπόννησος – Συνελήφθη 51χρονος που είχε ρημάξει όλο το Άργος !

Εξιχνιάστηκαν, δώδεκα περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Άργους-Μυκηνών. Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορείται 51χρονος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών, ενώ αυτή περιλαμβάνει και άγνωστο συνεργό του.

Στο πλαίσιο αστυνομικής διερεύνησης από τις αρχές Δεκεμβρίου 2021 έως και 25.4.2022, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Άργους-Μυκηνών διέπραξαν συνολικά οκτώ περιπτώσεις κλοπών και τέσσερις (4) περιπτώσεις αποπειρών κλοπών σε σπίτια και αποθήκη.

Από την δράση τους είχαν αφαιρέσει, μεταξύ άλλων, χρήματα, χρυσαφικά, εργαλεία, μεταλλικά αντικείμενα και αγροτικά προϊόντα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις -26.000- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του 51χρονου σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων, καθώς και για την ταυτοποίηση του άγνωστου συνεργού του.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

Διαπιστώσαμε ότι χρησιμοποιείτε Ad Blocker  εφαρμογή για τον αποκλεισμό διαφημίσεων. Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας αυτό το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων.

Powered By
CHP Adblock Detector Plugin | Codehelppro