Πατέρας ανήλικου αγοριού έσπασε τη κιθάρα στο κεφάλι καθηγητή μουσικής επειδή ασέλγησε επάνω στο παιδί του

Στον Κορυδαλλό ένας ανήλικος άρχισε ιδιαίτερα με έναν καθηγητή μουσικής για να μάθει κιθάρα, ωστόσο εκείνος είχε άλλες σκέψεις.

Ο 9χρονος είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη μουσική και ο πατέρας του απευθύνθηκε σε γνωστό του καθηγητή, πατέρα ενήλικου κοριτσιού, στον οποίο είχε εμπιστοσύνη, για να αναλάβει τον γιο του. Τα μαθήματα άρχισαν στο σπίτι του 61χρονου, ωστόσο έπειτα από σχεδόν μία εβδομάδα οι γονείς παρατήρησαν αλλαγές στη συμπεριφορά του γιου τους. Παρά τις επίμονες ερωτήσεις τους, ο ανήλικος δεν αποκάλυπτε τι τον απασχολούσε, ώσπου τελικά άρχισε να αρνείται να παρακολουθήσει τα μαθήματα μουσικής και να περιγράφει πως το μάθημα κιθάρας δεν ήταν όπως το περίμενε.

Σύμφωνα με την περιγραφή του 9χρονου, ο 61χρονος μουσικός φέρεται ότι του έβγαλε τα ρούχα, του έκανε μπάνιο και στη συνέχεια ασέλγησε σε σημεία του σώματός του! Οι γονείς κατέφυγαν στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να εξεταστεί το παιδί από παιδοψυχολόγο για να διαπιστώσει αν οι περιγραφές του ανηλίκου είχαν βάση ή τις είχε επινοήσει.

Όταν βεβαιώθηκαν ότι τα πράγματα έγιναν όπως τα περιέγραψε το αγοράκι, ο πατέρας πήγε μαινόμενος στο σπίτι του καθηγητή και τον ξυλοκόπησε, ενώ φέρεται ότι του έσπασε την κιθάρα στο κεφάλι! Ο μουσικός μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Αττικόν, το οποίο ενημέρωσε την Αστυνομία για τον ξυλοδαρμό του. Ωστόσο ο 61χρονος υπέβαλε μήνυση κατ’ αγνώστου για παράνομη είσοδο στο σπίτι του, επίθεση, βιαιοπραγία και κλοπή!

Όταν ο πατέρας του ανηλίκου ενημερώθηκε από τους αστυνομικούς για την υπόθεση, αποκάλυψε ότι ο ίδιος είχε ξυλοφορτώσει τον καθηγητή μουσικής και αφορμή για το βίαιο ξέσπασμά του ήταν η σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος του ανήλικου γιου του. Οι δύο δικογραφίες θα συσχετισθούν και η υπόθεση έχει παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη. Ωστόσο, στο πλαίσιο της έρευνας προέκυψε ότι στο παρελθόν υπήρχαν αναφορές για τη συμπεριφορά του καθηγητή σε μαθητές του, χωρίς να έχουν γίνει σε βάρος του καταγγελίες στις Αρχές.

ΠΗΓΗ: espressonews.gr

Translate »